chewbacka 0 Napisano Jul 16, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Napokon deluje!!!!! POZDRAAAAAAV!!!!(citaj jako glasno) sto bi rekao brat po oktanima kad god dosao,dobro dosao!!! Mozda naletim sa drugarima na IRON MAIDEN,ako bude sigurno kontaktiracu te. Ziv bio i veliki ti porasto! ;D :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro stigao sam u sred noci, bancio do jutra,... verovatno mi promaklo. A i ko ce gledati motore pored onih prelepih Splicanki A zato ti nisi vidio motore ;D ;D Pozdrav Joke! Ja sam na st-moto portalu jedan od ucesnika iz Crne Gore, pored ultra mega giga popularnog i cijenjenog Gasha, doduse sa drugim sam nickom tamo (Blue Sky) i sve pohvale za splitsku ekipu. A sad imam par rijeci jos, buduci da sam relativno upucen u splitske prilike, a i relativno sam cest u tim krajevima Bio sam zimus za novu godinu, doduse na kratko, i cak i tada je bilo motora na ulicama A sto se Splicanki tice... Eh.... Anita, Anita.... :-* :-* :-* :-* Tih par dana na Bracu, cu zapamtiti do kraja zivota... Inace, kazu da su nekad pomorci iz Splita dovodili zene iz persije koje su bile vanserijeske ljepote, kao robinje, a kasnije se narod mijesao i zenio sa njima.. Otada za Splicanke kazu da su najljepse zene Ex-yu, uz jos par gradova... Pozdrav Splitu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 19, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Joke, dobrodosao na forum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko plecas 0 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Pooooz Joke vidimo se na jadranu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Jul 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan [move]Beograđanke su ipak 10 puta lepše ;D[/move] Pozdrav i dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 49 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Dalmatinac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...