zemunac72 1453 Napisano Maj 24, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze,kupujem laku teretnu auto prikolicu,iskljucivo registrovanu ili sa svom legalnom pratecom dokumentacijom za registraciju. Ponude ovde ili porukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 1, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan I dalje sam u potrazi za prikolicom. Ne zelim da platim polovnu staru 30 godina 500e. Nove su tek malo skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovane a jeftine nema. Prošao sam kroz to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Jun 1, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ja ti želim sreću u potrazi. 3 meseca sam pratio oglase, provozao se po celoj srbiji, i gledao nekih 10-12 prikolica, koje su izgledale pristojno po rečima prodavaca, i slikama. U razgledanje su išli samnom iskusniji od mene. Pola njih je vareno, pola rasparne i loše gume, krive osovine, sa lošim udarnim kočnicama, i kočnicama. Pola nešto budžena signalizacija, žaštitama točkova pravljenih. Na kraju svega nagledanog, i stavljanja na papir koliko uložiti da bude bezbedna, atesti i čuda, potrošenog vremena, goriva... Kupio novu aluminijumsku, sa povratom pdv-a na firmu, izašla je taman toliko kao polovna sređena, novijeg godišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 1, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ce tako biti. Kupiti novu i trajace godinama za to sto meni treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 2, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nesto i nerazumem u te prikolice, tj u lake, teske i ostalo. Ali drugar pčelar, je trazio da kupi pre par godina, nista pametno nije nasao i kupio je neku, novu sa 2osovine(4 točka) za oko 1000e i doneli mu na kucnu adresu slepericom. Mogu da pitam za detalje, ali stalno po putevima vidjam te prikolice imaju izlepljenu reklamu proizvodjaca i lepe su bas, katadiopteri, gabaritna svetla, bas su dobro uradjene. I on kad je vuče kaze da je odlicna, auto je ne oseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...