makins 1 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eve ga Fashion. Kad šmekneš motore svrati na piće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lILI ti subota 14 h i neces pogresiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne bih znala, sto puta prodjem baš pored Fashiona i tu uvek vidim dobre mašine, i naravno bacim oko na motore, ali nisam obraćala pažnju...ne znam šta je u subotu, ja vam se ne mogu pridružiti, zima je, imam nekih obaveza i neke goste, ali dobro upoznaćemo se u mom klubu valjda uskoro (pravimo žurku za vreme moto sajma . Možda i prodjemo jedni pored drugih a nemam pojma ko je ko:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da upregnem haskije u motor i vidimo se... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav cure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ola pozdrav od stripera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi Miloše (nemoj se kriti iza nicka ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan LMC Ladies pravi rodjendansku žurku, 25.04. na Ribarcu u prostorijama svog kluba. Dobra svirka, neizbežni pasulj, dobro druženje. Dobrodošli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na obavestenju-pozivu! Mozda bi zbog masovnijeg obavestenja-poziva trebala se oglasiti i u temu Vojvodjani-okupljanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31153.1360 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexapatin 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan OLJA... POZDRAV IZ APATINA... ALEXANDAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrcex 0 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovanne Ladies, obzirom da su vam aktivnosti i posjete moto susreta, ovom prilikom bih Vas pozvao da nas pocastite svojim prisustvom na moto skupu u Modriči koji ce se odrzati od 24. do 26. Jula 2009. godine. Dobro nam dosle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu, preneću koleginicama nadam se da ćemo doći, nikad nisam bila u Modriči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su bili na žurci LMC Ladies, slika na žalost nemam, pa bi molila sve koji imaju bilo kakve slike da ih slobodno okače na forum:). Imali smo puno gostiju u jednom trenutku sam posmislila da neće biti mesta za motore iako smo u šumi:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na gostoprimstvu, bili ste pravi domacini, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Misliš domaćice ;D. I jedan domaćin naš kuvar, naša savest, naša ''domaćica'' Miloš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 2 2 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za LMC Ladies. Bilo nam je lepo na zurci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 27, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za moje Drage Dame.Bilo je Super,samo se drustvo pocelo rano razilaziti ( oko 02.h 26.04. ) pa sam i ja tada "morao" otici. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za dame i pohvala za zurezu...uvek dobra atmosfera i jos bolja ekipa... MC JOKER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala još jednom svima, a ja se izvinjavam što se nismo više družile sa gostima, to mi je najteže palo, čak su neke od nas od silnog umora pobegle pre ponoći kao pepeljuge :-[. Jer nismo očekivale da će biti gostiju čak od pre podneva :o. Zato je lepše biti gost, nego domaćin ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano April 28, 2009 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Dame! E posto vidim da zelite da budete gosti dodjite kod nas na moto skup 05. i 06. jun! Da mi budemo domacini a vi nase gosce :D pozdrav od moto kluba DUHOVI Bijeljina Ljeljenca www.mcduhovi-ljeljenca.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one kojima je bilo lepo kod nas (a i oni koji nisu stigli da dodju) evo reprize:): LMC Ladies uz rodjendansku žurku pravi i jednu letnju neobaveznu žurku. 11. jula, na Ribarcu, ponovo druženje uz neizbežan pasulj, poslepodne bajkerske igre (ko voli da se takmiči:), uveče svirka, obezbedjen kamp. Upad je naravno gratis. Dobrodošli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Maj 9, 2009 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan naravno, dolazimo samo ako mozete autanom da prsnete svakog na ulazu jer ce do tad komarci se zaleteti! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim Tibore da nećemo jer kod nas U Temerinu susret,i imaćeš obaveza. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markedjani 0 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve iz LMC Ladies, Pošto sam imao priliku i čast da prisustvujem rođendanskoj žurci i dobrom druženju, prilažem fotke kao dokaz, i naravno "domaćice" bez koje bi mnogi ostali gladni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...