Jump to content

Moto Zajednica

BJB vikend voznja, 19-20 jul 2008, Vlasinsko jezero

Recommended Posts

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: R1100S

Jos jednom oko opreme.

Obavezno vodite racuna sta cete da ponesete, gore ume da bude veoma hladno. Ne plasim nikoga ali bilo bi glupo da se neko smrzne zato sto nije vodijo racuna, dakle u torbu neke rukavice, marama za vrat, grejaci za kolena i slicno ( jakne i da ne pominjem )!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3004 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Veoma mi je zao, ali, kockice se nisu sklopile. Putujte bez mene, nadam se da cu na sledece putovanje ici. Srecno, lep provod i voznja.

• Drug član, 1695 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

PS  jos danas cu da potražim jaknu, a tebi mnogo hvala na ponudi. Javljam se ako nista ne oskombinujem

Oket, javi se samo do 22h da znam dal da ti ponesem dzak, pardon jaknu ;)

Al cemo ukusno da se navozamo ;)

• Drug član, 1128 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

ljudi evo ja sam zavrsio sa pripremama,sve je spremno lanac je gotov ali ce valjda izdrzati,e da pitam a sta ako pada kisa

• Drug član, 1695 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

ljudi evo ja sam zavrsio sa pripremama,sve je spremno lanac je gotov ali ce valjda izdrzati,e da pitam a sta ako pada kisa

da izbacimo lubenice da se hlade :D  vremenska prognozza nam ide na ruku, ne bi trebalo, ja nosim i kombinezon  :-[

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

NNovisadjani promena plana , da bi stigli na vreme u bg i imali vremena tamo makar protegnuti noge polazak sa avia pumpe ka kaću u 5 i 30 znači trebalo bi da ste tamo na okupu naj kasnije u 5 i20. Jbg. znam da je rano ali......

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

NNovisadjani promena plana , da bi stigli na vreme u bg i imali vremena tamo makar protegnuti noge polazak sa avia pumpe ka kaću u 5 i 30 znači trebalo bi da ste tamo na okupu naj kasnije u 5 i20. Jbg. znam da je rano ali......

Veceras ranije na spavanje.

Odmah po dolasku na pumpu napunite rezervoare da ne bi stajali kao prosli put posle 10km. Polazak iz Bgd je u 7:00. Idemo sa 100kmh do Bubanj potoka, pa na smedervski put. Prva pauza je kod manastira Gornjak, oko 130km od Beograda. Sledece pauze vrelo Mlave pa Borsko jezero. Treba pre podne, pre vrucine, da savladamo sto veci deo puta. Zato od Borskog gazimo skroz do Knjazevca.

Evo jos jednom o voznji u grupi: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14598.0 Drzite rastojanje od 2-3 sekunde i bez nepotrebnog preticanja.

Kad predjemo ovih 400-500 km i stignemo na Vlasinsko, sredicu vam kod gazda Boze da vam njegov Marko odsvira 15-20 pesama na harmonici...

Pa srecan nam sutrasnji put!!

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

Prva pauza je kod manastira Gornjak, oko 130km od Beograda.

a pre toga malo sporije kroz mlavu da vam se prikljuce 3 opaka vozaca iz centralne srbije, Damir (Cacak), Boban (Cuprija) i moja malenkost (Kraljevo) ;)

vidimo se sutra i srecan nam veseli ukusni put :)

laku noc

• Drug član, 1128 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

jel neko zna koliko cemo sutra imati tocka na asvaltu,mislim vozaca

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Lalajko , nemoj da zaboravis da mi javis kada polazite iz Kjnazevca , da i mi tada podjemo iz Nisa i nalazimo se kod mosta u mestu Svodje pa svi zajedno do Vlasine, a posle...  :D :D :D

p.s. Deonica od Svodja preko Gramade je veoma opasna i puna krivina, uzana i usecena kroz kanjone gde neretko ima i vecih stena odrona na putu, krivine su nepregledne i ostre a obavestenja , znakova i civilizacije skoro i da nema, zato oprez i polako po toj deonici.  ;)

post-165-12879001210323_thumb.gif

• Svrati ponekad, 145 postova

Lep provod svima,nazalost tablice nisu stigle(jos ih prave  >:(),tako da preskacem i ovo

okupljanje na moju veliku zalost.

P.S. Cuvajte mi Ribolovca sam ide sa onolikim sokom od grozdja  ;D ;D ;D da se ne

zagubi usput :D.

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Ja nosim baby puder ako se neko ojede    ;D  Sretan nam put.....ZZzzzzzzzzz        zzzzzz              zzzzzzzzzz

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću, Hoću, hoću, hoću, hoću,

al jbg ne mogu , verovali ili ne radim u nedelju i to baš moram... Sretan Vam put bajkeri i leeeep provod...

• Svakom po zasluzi, 12397 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Kiša u Bgd, oblačno.....nadam se da su naši putnici već dobrano odmakli.

Srećno!

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi

hajde neki cyber biker (internet sa mobilnog, tamo/'vamo  ;) ) da kaze kako je prosao dan, i koliko vas je bilo  8)

a sto je meni kriiivooo sto nisam mogao da idem...  :'(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja