Jump to content

Moto Zajednica

Brankov most, utorak, u 17.40, oboren skuter sa dva momka

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: HONDA VFR 800 Fi

Upravo sam presao Brankov most, gde je teget skuter oboren od strane auta, ciji vozac je ladno utekao! Jedan momak je OK (trcao je za autom) a drugi je nakon kraceg lezanja na sred mosta uspeo da udje u neka kola i verovatno ode ka bolnici. Obe kacige su zavrsile na zemlji, ne znam da li su ih imali na glavi.

Ljudi, ovaj grad je postao ludnica. Zar je moguce da udaris motordziju i produzis?! Kakva kazna je pravedna za to? Ili nam se sad vraca za 10 godina nenormalnosti, ratova, kupljenih vozackih ispita i filozofije "jachi tlachi"?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

Prosto jedva cekam da uvedu sistem oduzimanja dozvola na bodove,pola Beograda ce ostati bez iste.

brz oporavak momcima.

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Nadam se da je decko OK, mada ovo sa kacigama me nervira do bola >:( >:( Koji k... stavljaju kacige ako ih ne zakopcaju ??? ??? ???

Prosto jedva cekam da uvedu sistem oduzimanja dozvola na bodove,pola Beograda ce ostati bez iste.

brz oporavak momcima.

Dok ne uvedu bodove, mislim da cu od opreme nositi ovo

163414_large.jpg

• Svakom po zasluzi, 12472 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Svaki dan idem na posao i vraćam se preko Brankovog mosta, uvek se pomolim Bogu pre nego krenem u "borbu" sa bezobraznim vozačima automobila. Izgleda im je najveće zadovoljstvo da dok pričaju mobilnim telefonom, prođu pored mene na 10 cm i još sviraju da im se sklonim....samo ne znam gde, možda u Savu?? A o brzom preticanju i naglom kočenju ispred mene da i ne govorim....

Stvarno, shvatam momka koji je trčao za automobilom koji ih je srušio, sa takvim adrenalinom ne daj Bože da ga je stigao....

Želim im brz oporavak.

• U prolazu, 93 postova

Prošao sam tuda par minuta posle udesa. Skuter je ležao oboren u desnom delu srednje trake, dakle momci su se kretali po propisu (krajnja desna je za autobuse). Pored, u žutoj traci je stajao auto, mislio sam da se sa njim sudario, ali očito je čovek samo stao da pomogne momcima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja