badzabajker 89 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Rpha max u XS veličini (može i S da prođe) maksimalno očuvana sa pinlock-om i sunčanim naočarima, sve ispravno i u funkciji. Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 130 evra0638282122 Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi dolazila u obzir zamena za neku u S veličini ( može i "ženska" šara) u sličnom stanju. Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Čudne su veličine kod HJC-a, čini mi se. Paralelno koristim HJC integralnu u XS veličini i Caberg-ovu flip-up u M veličini. Odgovaraju mi savršeno i jedna i druga. Eto, možda nekome bude od koristi iskustvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10383 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja nosim S Sharkovu, a probah XS HJC kod kolege Alekre-a i ekstra, ne steže... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 20, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na mojim kacigama pored oznake XS stoji 53-54cm, a S...54-55cm! Igra ulogu i oval glave! Neko ima vise ovalnu, neko okruglu...dok se ne proba sve je rizik! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10383 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno da... bez probe ništa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na mojim kacigama pored oznake XS stoji 53-54cm, a S...54-55cm! Igra ulogu i oval glave! Neko ima vise ovalnu, neko okruglu...dok se ne proba sve je rizik!Pa to oval ili okrugla, moj slučaj HJC Arai, Shark M, Scorpion L i to po neki modeli, Shoei M za nijansu tesnija pritom nemam kose Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12931 Napisano Maj 20, 2020 Ne silazi, 7416 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Rpha serija je po veličinama drugačija u odnosu na ostale HJC kacige. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano April 20, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Najnovija korola cena 100 evra Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...