Vlada.R 1 Napisano Maj 14, 2020 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,od skoro sam postao vlasnik Aprilia sr 50 factory,pre neki dan sam ga registrovao i sav srećan seo na njega da se provozam,ubrzo je vožnja postala pakao,skuter je počeo da se guši i da se gasi.Promenio sam svećicu i opet isto.Molio bih za pomoć da li je do karburatora ili nečeg drugog.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Gušenje pri davanju gasa trebalo bi da ukazuje da mu hvali goriva. Ne znam kako je kod tvog skutera da li ima pumpu za gorivo, ali problem može biti do: 1) rezervoar, čep rezervoara (začepljen odušak), slavina (ako je ima) na rezervoaru; 2) filter goriva (zapušen); 3) crijevo presavijeno-začepljeno; 4) pumpa; 5) karburator (začepljena dizna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada.R 1 Napisano Maj 27, 2020 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, karburator očišćen,filter goriva promenjen,ovo drugo nisam cackao,sada kada mu lagano dajem gas on ne guši ali ako naglo dam pun gas on malo zaguši,kada malo popustim gas on kao da dobije neko ubrzanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...