MrBig 114 Napisano Maj 14, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko na prodaju set za reparaciju karburatora za XRV 650 RD03? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5977 Napisano Maj 14, 2020 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi jel pasuje neki. https://motobikeshop.rs/sr/category/motocikli/karburatori?nameDependency=YAMAHA_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Maj 14, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jok. Moraće ipak Hondin set. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Maj 20, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes lokalno, ja sam porucio od ovih u nedelju, set za trandzu, izaslo 50e sve ukupno, samo carina da ne rebne pdv... Oma poslali, sad cekam i cekam... Ali ako neko zna kako u lokalu doci do setova i delova za karbove, i mene zanima! 2x Carburetor Repair Kit for Honda XRV 650 AfricaTwin xrv650 manufactured 1988-1990 WWW.EBAY.COM Vergaser Reparatursatz als Set für Ihr Motorrad. Gefertigt aus hochwertigen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...