Nikola99510 8 Napisano Maj 12, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha T-max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, drugari Moje ime je Nikola, dolazim iz Vrnjacke Banje! I vozim Malaguti Madison T150 2001 godiste. Nov sam vozac tek sam se ispilio, tako da bice zabavno da podelim moja iskustva, i da ucim od vas, mojih novih drugara, i da naucim nesto novo! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Maj 13, 2020 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Nikola. Čitaj i uživaj :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Ако будеш мало времена посветио форуму, начитаћеш се и наших глупости и разних искустава 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola99510 8 Napisano Maj 13, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha T-max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato sam i ovde @Zuba87, da naucim nesto od vas drugara iskusnijih, i da ucim oko motora ^^ I hvala svima, bolje vas nasao! @Bokes @Bojssa @Zuba87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano Maj 13, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма, нисам искусан, само правим срања Знаш како кажу, паметан учи на туђим грешкама, а глуп на својим. Ја ни на својим 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...