djura 28 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i nije jer sam extremni ne-poznavalac skutera! :wink: ma i meni su svi crnci isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 8, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj sada, jeste ili nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj sada' date=' jeste ili nije? [/quote'] Pa osim 450ccm ima jos par razlika :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 8, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Alo momci, volim i ja off topic ali da pustimo postarske skutere postarima i onima koji se tako osecaju.. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aaaaa sad sam se setio - pa ti mislis na Andrejevog Libertyja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 8, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, Boki Boki gde ce ti dusa OK ajd da batalimo off, moze? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1858 Napisano Jun 8, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, sto bi rekli 'step away from the Redbull can' Inace, super su ti slidze Andrej Kad se samo setim voznje motora po Solunu... Imam i video zapis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 8, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par komentara sto se tice Grcke: Ne znam sta da mislim o njihovom parkiranju. S jedne strane vrlo brzo i lako se covek opusti i pocne da parkira kola ili motor kako stigne, posto u principu to tamo rade svi, sem u dve glavne ulice gde se kola ne parkiraju, ali koliko sam video cam i tu ima dosta stajanja "uz sva cetiri" na po par minuta (10, 15, ..30 ) Motore vec svi parkiraju totalno kako im se svidi. S druge strane, to stvara guzvu u mislim da je mozda ipak bolje kao u Londonu, gde imaju posebne parkinge za motore u centru, a o parkiranju van obelezenog za automobile nema ni govora, ni u teoriji, ni na minut. Takodje, dopada mi se sto se vozi sve zivo. Nisam stekao utisak da su orijentisani ni ka jednoj marki vozila ili motora posebno, vozi se sve zivo i to mi je totalno cool.. Znam da je to opet vezano sa auto industrijom koju Grcka nema, tako da je logicno da Nemci forsiraju nemacka a Francuzi francuska kola, ali opet lepse je kad ne vidis da jedan brend dominira... Mozda bih primetio da voze japanska sportska vozila, posebno bih primetio da vole & voze Mazdu RX8, onu sa Wankel-ovim motorom... ne znam sta je u pitanju, ali video sam je u povecem broju. mozda se prodaje po nekoj nizoj ceni ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par komentara sto se tice Grcke: Ne znam sta da mislim o njihovom parkiranju. S jedne strane vrlo brzo i lako se covek opusti i pocne da parkira kola ili motor kako stigne' date=' posto u principu to tamo rade svi, sem u dve glavne ulice gde se kola ne parkiraju, ali koliko sam video cam i tu ima dosta stajanja "uz sva cetiri" na po par minuta (10, 15, ..30 ) Motore vec svi parkiraju totalno kako im se svidi. S druge strane, to stvara guzvu u mislim da je mozda ipak bolje kao u Londonu, gde imaju posebne parkinge za motore u centru, a o parkiranju van obelezenog za automobile nema ni govora, ni u teoriji, ni na minut. Takodje, dopada mi se sto se vozi sve zivo. Nisam stekao utisak da su orijentisani ni ka jednoj marki vozila ili motora posebno, vozi se sve zivo i to mi je totalno cool.. Znam da je to opet vezano sa auto industrijom koju Grcka nema, tako da je logicno da Nemci forsiraju nemacka a Francuzi francuska kola, ali opet lepse je kad ne vidis da jedan brend dominira... Mozda bih primetio da voze japanska sportska vozila, posebno bih primetio da vole & voze Mazdu RX8, onu sa Wankel-ovim motorom... ne znam sta je u pitanju, ali video sam je u povecem broju. mozda se prodaje po nekoj nizoj ceni ili sta? [/quote'] Ma Grci su ti cigojneri kao i mi. Radis sta hoces, parkiras gde hoces, vozis sta hoces, zakon se sprovodi malo bolje nego ovde. Licno, sto sam stariji, sva ta sranja mi smetaju sve vise. Pocinjem da cenim red, rad i disciplinu :shock: (da mi je neko pricao...) Ima Grcka sharma druge vrste, ali im je saobracajna kultura kao i u Turskoj Kako sam krenuo, mozda se odselim u Svajcarsku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 8, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se gore u Julu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 8, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako god, moj brat je samo prosle godine 3 puta bio u Grckoj i prosto je odusevljen. Cale i keva su vec rezervisali letovanje u Grckoj dok ja i brat jos uvek ne znamo nista, tacnije razmisljamo sta, gde i kako. Inace, slike su stvarno super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 8, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam 3 puta na ljetovanju u Grckoj (95. 96. i 97. Solun i Leptokarija) i dosta je fino onako, ali more nije ni blizu nasem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano Jun 8, 2006 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prosle godine u Grckoj, sa parentsima :cry: i bilo je..... Obisao sam sve, a Solun pogotovo, moj cale je na dva dana dosao, tadasnjim FAZEROM, i rantirali smo kola.neku KIU, ne pamtim koju, kroz Solun, nisam u zivotu video toliko motora na jednom mestu! cak, da kazem,'' NESRECA u SRECI'' na preticanju nas je jedan MOTORISTA ZAKACIO,jer nije imao mesta od drugih prevoznih sredstava, tamo uglavnom motora....ali bez vidljive stete, samo kazem.....MUCHA MUCHA MOTORA!!!! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jun 8, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ma Grci su ti cigojneri kao i mi. Radis sta hoces' date=' parkiras gde hoces, vozis sta hoces, zakon se sprovodi malo bolje nego ovde. Licno, sto sam stariji, sva ta sranja mi smetaju sve vise. Pocinjem da cenim red, rad i disciplinu :shock: (da mi je neko pricao...) Ima Grcka sharma druge vrste, ali im je saobracajna kultura kao i u Turskoj Kako sam krenuo, mozda se odselim u Svajcarsku...[/quote'] Brate Djuro...znas onu staru Germansku ''Arbeit macht frei''... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate Djuro...znas onu staru Germansku ''Arbeit macht frei''... Paaa, nisam bas na to mislio, al' ajde Da me ljudi pogresno ne shvate. Grcka je jedna prelepa zemlja sa neverovatnom kulturom i istorijom, ali njene gradove ne volim. Shtrokavi su, prenatrpani, haoticni... Ali zato ostrva :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Brate Djuro...znas onu staru Germansku ''Arbeit macht frei''... Zamišljam taj natpis na kapiji tvog ranèa... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 8, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate Djuro...znas onu staru Germansku ''Arbeit macht frei''...Zamišljam taj natpis na kapiji tvog ranèa... A za dobrodoslicu se dele vauceri za gasno kupatilo i ide prigodna muzika "Lili Marlen" :shock: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 9, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ili mozda Eine Kleine Nacht muzik!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 9, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan aaaaa sad sam se setio - pa ti mislis na Andrejevog Libertyja!!! E tooooo Djuricu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 9, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koalicija Ernesto-Djura, nemoj da vam za kaznu kupim po jedan postarski i poklonim :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...