mrgud 154 Napisano Maj 2, 2022 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Postoje nove VGI karte u digitalnom obliku, lično sam pričao sa čovekom koji je radio u njihovom pravljenju. E sad, nisam u toku kako se i da li se mogu nabaviti.Ove stare karte su itekako upotrebljive i meni su i dalje glavne. Naravno ima puno novih saobraćajnica, mnogi mali putići su zarasli, Zavojsko jezero npr. nije postojalo kad su pravljene, ali kao što kolega iznad reče treba gledati širu sliku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li tih karti i za ExYu teritorije, BH me interesuje? Hvala, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Maj 2, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan U prvom postu ima link ka kartama. Tu ima i neke karte za BiH. Sto se kalibrisanih karti BiH tice za Ozi ja nemam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Maj 2, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i karta Fruške Gore TK 50 za Ozi Eksplorer. Fruska gora.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8678 Napisano Maj 2, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1902 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Prilično sam siguran da sam već napisao, ali izgleda da se desilo nešto, pa evo ponovo... Probajte Locusmap aplikaciju za mob, a ima i web varijanta za planiranje (Offline mape se plaćaju, ali su dzabalesku) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...