Panta Zemunac 298 Napisano Maj 5, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Novi, drugacije. Obim od8-12mm. Duzina 900 do1000mm! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2543 Napisano Maj 5, 2020 Andragog, 5113 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima to komšija i koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4997 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovaj sa zeleni detaljom. Preporucujem ga svima. Ne grebe motor, ima poklopac za bravu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 5, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim gumirani srednji na poslednoj slici za biciklu, odličan stvarno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5208 Napisano Maj 5, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena za najmanju sajlu?? Hvala.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 6, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najmanja je za kacigu da ne moras da je vuces sa sobom u gradu! 750d... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 6, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najmanja je za kacigu da ne moras da je vuces sa sobom u gradu! 750d... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 6, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cene deblje sajle i lanca sa zelenim stitnikom za bravu...2000d Cena sajle sa zastitnim buzirom.....1500d Cena tanje sajle za vezivanje kacige ili bicikla ....750d Nazovite prvo neku moto-prodavnicu ili ''Sam svoj majstor'' pitajte za cenu...Strasno! Ako vas mrzi da kuckate...0652170180 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 7, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najtanja ide, umesto 750, za 500d tj, kao da sam vam ja platio postarinu! Ili, ko kupi sajlu od 22mm obima i metar duzine a moze i zeleni lanac, najtanju sajlu dobija kao poklon! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za @Vitez Koja.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...