cicko_ru 244 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Imam kombinaciju da uzmem ovu spravicu. Ono sto me buni je ova izvedba za 2005god. Imal neko predstavu sta je ovde uradjeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Far je zamenjen i izgleda katastrofa.I ne znam odakle snaga 60 konja kada ima 48?Ne postoji posebna izvedba za 2005 god.Par sumnjivih stvari kod ovog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 244 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, djo je napisao: .I ne znam odakle snaga 60 konja kada ima 48 Ovo za konje znam da je 48, buni me ova maska i plastika na rezervoaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I plastika nije orginalna.Motor je verovatno imao pad.Dobro obrati pažnju šta još na njemu nije kako treba i da se ja pitam zaobišao bi ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...