Panta Zemunac 298 Napisano Maj 1, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lanac 8 X 900mm 2000d Sajla 12 X 1000mm 2000d Sajla tanka za kacigu 700d Najskuplji je UKRADEN motor ili bicikl!!! U SARKu, Sava Centar, slicne debljine se krecu od 4000-6000d! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Maj 1, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne zakljucavam,ne sto me nije strah da ce da ga dignu vec zato sto nema te brave koje lopivi u par sekundi ne mogu obiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 1, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se ali ne bas za par sekundi! Prvo mora slomiti volan... Drugo..sta ce sa skrivenim prekidacem struje? (prokljuvice ali treba vremena).. Trece..ne znaju bas svi da otvaraju brave kalauzom..lakse kada je brava stara, ima lufta...ali nova!! trebace mu vremena! A sta sve moze da se desi za to vreme, sto njima ne ide u prilog, recimo tvoj komsija naidje, drugog probudi pas itd... Ima toga sto kazes! Ali ja i dalje vidjam brdo motora parkiranih pored bandera pa docekaju vlasnika! Uostalom, da te pitam nesto: ''Ostavljas li ti auto otkljucanog na parkingu?''!!! Ne moras mi odgovoriti... 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Maj 2, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim auto sala mala U blizini mog komsiluka na Karaburmi su digli coveku skuter zakljucan debelom sajlom vezanim za stub.Kaze covek u sred bela dana za par minuta koliko mu trebalo da ostavi neke namirnice bolesnoj sestri.Ni presekli niti tazbili,otkljucali momci. Sreca ostavili mu skuter ,vozili se dok bilo benzina.Po meni to su klinci,a sta bi tek uradili profesionalci. Sve si u pravu sto si napisao ne sporim,ja se samo molim da im ja ne zapadnem za oko inace mi ne pomaze tunikakv katanac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Maj 2, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan U vezi Womax lanca pitanje: sta znaci 8 x 900mm ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17233 Napisano Maj 2, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3667 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, gixxer je napisao: U vezi Womax lanca pitanje: sta znaci 8 x 900mm ? To obično znači da je debljina "karike" na lancu 8mm, a cela dužina lanca 900mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Maj 2, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Aha,hvala kolega za info Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 2, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to, stim da alke nisu okrugle vec pljosnate...znaci debljina je 8 a sirina 10mm, a duzina same alke je...pogledacu pa javljam. Na E-Bey su od 40-60 funti!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...