Abi 1815 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Servis ti je odmah pored radnje na Mirijevu u ulici Vitezova Karadjordjeve zvezde, rade tu jos i Malaguti i jos nesto, pogledaj na www.trion.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo prava adresa http://www.trionmotors.com/trion.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1815 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni odrzavao ni servisirao, dovoljno mi je bilo kad sam im trazio jednu sitnicu pa mi je pukao film ali nebitno, probaj pa se sam uveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1815 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 9, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan e pa prijatelju.... ako im je potrebno za jebenu sajlu kvacila 2 nedelje (kako oni kazu) da naruce (realno 2 meseca!!!!!!) sta reci dalje... 250 din kod Bobana-sajle... :o nemaju lager delova, to su zarobljene pare!? Ne daj Boze, kupis nov motor, da dobijes servisnu knjizicu, uputsvo za rukovanje.....ne, dobijes prst u oko!!! (ili djir do Baba na rucak, pfff, smesno) Servis,hm, radio ga Joca kao ovlasceni serviser, medjutim covek se smorio.... tako da druze, sta dalje pricati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1815 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 10, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Abi, ja odrzavam mog "predatora" ;D kod Frenkija, a ti odluci sta kako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1815 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala rapt. Jel imate preporuku za nekoga jos mozda ? Vidim da ima neka garaza, izgleda da i prodaju motore itd. Pljevljanska ulica, uciteljsko naselje, rece mi da radi i cagive kada sam pitao... Tu ti je Franky, juce sam slucajno prosao tamo, ulica ispod istocne kapije na Konjarniku, odmah iza toplane skrenes levo, pa posle 200-300 metara sa desne strane je servis, nema sanse da promasis jer sa obe strane ulice ima gomila motora, skutera... dugacka ulica, tu prolazi od autobusa samo 20-ica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 11, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Abi, 065-267 00 27 to je Frenikijev broj....pozovi, dogovori i pun gas! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1815 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 14, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ...hm, nego da se mi vratimo na temu o Trionu ....a mi se vidimo u gradu Abi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nisam zadovoljan sa Trionom.Znaju samo da uvale motor. Kupio sam pre 2 dana Husqvarnu i vec mi je crklo pola kontrolne table. Mada rekli su da ce poslati majstora jer su mi izricito zabranili da diram bilo sta jer nece uvaziti garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo da kazem da mi se poporavilo misljenje posle samo jednog dana. Kako je motor u garanciji a desio mu se kvar, majstor je u nedelju ujutro dosao iz BG-a kako bi ga otklonio. Jos je rekao da je nase samo da sipamo dobro ulje i gorivo i svaki kvar koji se desi oni ce da otklone u naredne dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...