N.F.S. 22226 Napisano April 29, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio bih nosac sa slike, u njega staje 6inca velicine telefon, stabilan i steluju se uglovi.. Ako treba vise slika moze U zamenu bih nesto kao na skuteru sto sam imao (vidi sliku), ne mora punjenje imati samo da mogu uz put ekran pipkati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano April 29, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav bih hteo (ili slicno) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1968 Napisano April 29, 2020 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ako se odlucis da prodas ovaj, javi mi, da okacimo na mog shivera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 29, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја сад хтедох питати у замени за шушке колико би то било? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano April 29, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za suske 10 evrova Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1423 Napisano April 29, 2020 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. Hvala N.F.S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano April 29, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano April 29, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skinuto...Sent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano April 29, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stavis i povuces na dole da zakljuca.... Tel moze stajati i horizontalno i vertikalno.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 29, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Nenade, ako ti odgovara, imaš na poklon. Ja kupio al mi ne odgovara za moju navigaciju. Novo je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano April 29, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To mi odgovara, tako i trazim.. Ali ako ne nadjem onaj rele pumpe koji sam ti trebao pokloniti, ne mogu ni to na poklon uzeti! Ono te je cekalo sigurno 6 meseci... Probacu posle da nadjem Veliko hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 29, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj je u svakom slučaju, javi se da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano April 29, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja tebi dam leva kocion kljesta od st1100! Stoje 100 godina, ne lice ni na sta ali klipovi kao novi! Bez riseva... Zlu netrebalo da u rezervi imas... Ili da nosac platim! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano April 29, 2020 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Samo bre nešto muljate...Sumnjivi ste mi.Priznajte šta zapravo turate u te džidže da mučeni kuriri prenose :-)Bravo za menjaže i drugarsku predusretljivostПослато са Mi 9T помоћу Тапатока 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 29, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Bokes je napisao: Samo bre nešto muljate... Sumnjivi ste mi. Priznajte šta zapravo turate u te džidže da mučeni kuriri prenose :-) Bravo za menjaže i drugarsku predusretljivost Послато са Mi 9T помоћу Тапатока E, nema tu kuriri, lepo se provozama sutra i nađemo se. Bar smo blizu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano April 29, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U 9:30h kod zadruge Dragocvet.... Ehhhh, setih se pokojnog oca i pecanja na jezercetu u pomenutom mestu, kraj puta a skriveno, divlje! Bar je bilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 29, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: U 9:30h kod zadruge Dragocvet.... Ehhhh, setih se pokojnog oca i pecanja na jezercetu u pomenutom mestu, kraj puta a skriveno, divlje! Bar je bilo... Sećam se kada su ga čistili. Sve šarane preko 10kg ubacivali u kamione Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...