djura 28 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slabo se razumem u radnje po gradu, eventualno odem do extrema na batajnickom putu, pa evo postavljam pitanje gde kod nas (u Beogradu) imam da kupim potkapu za leto? Onu kao svilenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 30, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nemoj mi reci da nema kod Radulovica :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 30, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Imas sigurno u CentruS, Suomy-jeva svilena, kosta 15 eura, ja je ima vec tri sezone i vrh je. Bas ovih dana cu da kupim jos jednu (onu sam dao dragoj), ali cu prvo da vidim da nema mozda neka bolja u BSZCentru (IXS), ako ne opet Suomy. Ako budes prije mene slucajno obisao ovo dvoje javi da ne idem dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 30, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Djuro a samo je trebalo da kliknes na baner iznad PS Baner motooprema IXS podkapa svilena 15e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 30, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Djuro a samo je trebalo da kliknes na baner iznad PS Baner motooprema IXS podkapa svilena 15e. Pitanje je da li je imaju na lageru. Mada, i ako nemaju moze da se poruci i stize za par dana. Mada bi bolje bilo kada bi imali da moze da se proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemoj mi reci da nema kod Radulovica :D ;D ;D ;D ja kod njega nista ne kupujem...samo u centrali Fala Zo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 30, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nemoj mi reci da nema kod Radulovica :D ;D ;D ;D ja kod njega nista ne kupujem...samo u centrali Fala Zo!! ako nema javi da ti ponesem,u petak sam u BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemoj mi reci da nema kod Radulovica :D ;D ;D ;D ja kod njega nista ne kupujem...samo u centrali Fala Zo!! ako nema javi da ti ponesem,u petak sam u BG jbga...u petak sam...pu, pu, pu (tako se u Srbiji tera maler) negde u nemackim Alpima. Imas fore do prekosutra uvece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nema u centru S. Bio Svaba. nista...oznojaž....vise ni nemam vremena da ga kupim....valjda ce biti negde usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 1, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma imas kod Jasminka sjajne IXS za 350-400 din, ako prolazite negde tuda, svratite i kupite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo, nista (sem smrti) ne moze da zaustavi znojenje. Ali svakako da pamucne potkape mogu da ublaze nelagodan osecaj curenja znoja niz lice, jer pamuk odlicno upija vlagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 1, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo, nista (sem smrti) ne moze da zaustavi znojenje. Ali svakako da pamucne potkape mogu da ublaze nelagodan osecaj curenja znoja niz lice, jer pamuk odlicno upija vlagu. pod kacigom to ovako izgleda: Pamuk kupi znoj do odredjene granice, tj. dok se ne natopi, a onda znoj ne moze sa lica dalje i pocinje da curi niz vrat i poslije skidanja potkape glava je skuvana. Svilene podkape imaju drugi princim, svila propusta znoj i on ide van podkape ka postavi kacige i stalno drzi kozu i glavu suvima jer sva voda prolazi kroznju dalje. Kada skines kacigu u sred ljeta, kao da je nisi ni imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 1, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da sam juče umro..... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 1, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da sam juče umro..... :o ...ne bi se danas znojio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo, nista (sem smrti) ne moze da zaustavi znojenje. Ali svakako da pamucne potkape mogu da ublaze nelagodan osecaj curenja znoja niz lice, jer pamuk odlicno upija vlagu. pod kacigom to ovako izgleda: Pamuk kupi znoj do odredjene granice, tj. dok se ne natopi, a onda znoj ne moze sa lica dalje i pocinje da curi niz vrat i poslije skidanja potkape glava je skuvana. Svilene podkape imaju drugi princim, svila propusta znoj i on ide van podkape ka postavi kacige i stalno drzi kozu i glavu suvima jer sva voda prolazi kroznju dalje. Kada skines kacigu u sred ljeta, kao da je nisi ni imao Dobro ti vozis pa znas. Ja rekoh da ublazi. Doduse ono sto je u teoriji koju ja znam ne poklapa se suvise sa tvojim iskustvom. Mada pletenje i sama struktura materijala ima velikog uticaja na sve to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Da sam juče umro..... :o ...ne bi se danas znojio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jul 2, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima IXON-ovih u Markosu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Prestani da pijes vodu pa ces vremenom potpuno suzbiti znojenje ,a nesto kasnije neces znati ni zasto si postavio ovu temu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan ja sam platio 2000 din u Trionu ... zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 11, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam IXS-ovu prije neki dan. 15 eura kosta i odlicna je, kroj sjajan, nema zuljanja po savovima, jedino sto nekome moze zasmetati sto nije klasicnog oblika vec kao "fantomka". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde si je kupio, cena ili model? Pretpostavljam da je sa dva otvora za oci jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 11, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam je u BSZ Company, zastupnici za IXS, model ne znam kako se tacno zove ali imaju samo tu jednu svilenu, tako sam im i rekao i dadose mi. Cijena je 15 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan hvala za informacijama za ovu svilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...