yogibear 15542 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Od informacija za sada samo da je teži udes u pitanju i da se vozač motocikla bori za život... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15542 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mlad vozač je u pitanju verovatno iz Vreoca. Kamion je skrenuo preko pune linije a na njega ne naleteo motocikl koji je preticao kolonu vozeći iz pravca Lazarevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano April 28, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Skoro u isto vreme posle Ćelija na novoj deonici puta prema Stepojevcu teska saobraćajka, nisam mogao da pridjem od dosta policijskih patrola ali sam video auto zguzvan na livadi i dva motora pored puta gde je izleteo i ljudi čuče pored, po slobodnoj proceni nije dobro. Nisam slikao jer sam vozio auto a i ne bih dokumentovao onakav prizor. Sad procitah da je auto u pitanju i gubitak kontrole je tragicno zavrsen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano April 29, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Naisao sam bas ovde par minuta posle saobracajke, stao sam sa strane i prisao jer sam da vidim da li bilo kako moze da se pomogne, vec dva bajkera su pre mene stala i pozvala hitnu. Cekali smo hitnu sigurno 20+ minuta, stigli su u isto vreme kad i policija. Vozac je bio u prilicno losem stanju, krvario je iz usta i cinilo mi se da ima otvoren prelom butne kosti. Bio je u polusvesnom stanju, u velikim bolovima. Na zalost od opreme je imao neku staru kacigu i to je to... bez rukavica, trenerke, patike, neka jakna zimska.... Tesko je bilo jako gledati sve to i takvo mucenje, nema nacina da mu se pomogne, a saniteta nema.. Ceo dan sam juce skenjan bio zbog ovoga, kad sam se vracao posle toga nisam presao nigde 80km/h. Stalno mi je ova scena bila u glavi. cuvajte se, drugari, voze ovih dana svi kao sumanuti, narod je nervozan i besan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano April 30, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pametno pogotovo na ibarskoj cela je opasna i kad deluje da nije Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...