Rale1200 20 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Stari Bnaovci Motocikl: Bmw r1200c,Bmw S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Posle 25 godina na tavanu,uz ciscenje karburatora upalio iz prve. Sada krece komplet restauracija sem motora jer nikada nije otvaran od 66g. Bice slika i kada ga sredim 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 26, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Ja sam danas iskopao neke mašine i rasturio. Probaću da sklopim jednog bez ikakve pedanterije i odugovlačenja za po selu. Imam u najavi i nabavku još jednog...od vlasnika...što je prava retkost. Ako tu bude sve kako treba, možda i zavredi pravu restauraciju...do tada ove što imam pravim samo da posluže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2799 Napisano April 26, 2020 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle 25 godina na tavanu,uz ciscenje karburatora upalio iz prve. Sada krece komplet restauracija sem motora jer nikada nije otvaran od 66g. Bice slika i kada ga sredimТ-12 мој омиљени, свака част веома очуван примерак......завидим тиSent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo izgleda . Licno bih samo poskidao ove nalepnice i prelakirao masinu. Nekako mi ne izgleda zreo za restauraciju. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je odlično očuvan! Samo napred! Prelep je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Sem pranja, ciscenja,i skidanja nalepnica nista ne bih dirao.Nemoj da ga farbas,vise vredi kada ima svoju originalnu boju iz fabrike.Nadjes jos nalepnice za taj model,i uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano April 28, 2020 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mojeg frenkija izvukao na videlo pa kda bude vremena da porasturam masinu da remontujem. Mome ce doduse biti potrebno jedno pravo farbanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5808 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 2029 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Rale1200 , i šta bi sa ovom 12ticom ? Kako izgleda sada ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...