Nightrider Z 466 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije on mehanicar nego vulkanizer. Nije isto skinuti i vratiti tocak na autu i na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano April 30, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Nikola jeste mehanicar za ovog drugog neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano April 30, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i Perica je mehaničar. Čovek ima ozbiljan servis za motore. Zato ti kažem Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan On 27.4.2020. at 12:02, WoodyRider je napisao: Gumelider već opisan na ovom forumu kao fantomska firma. Niko ih ne preporučuje, bilo je slučajeva, doduše na drugom forumu, da nema ni gume ni para.... @WoodyRider Ja eto bas nisam upucen a planirah ovih dana da porucim od njih gumu.Mislim kako ni para ? Valjda porucis i platis kada stigne kurir sa gumom, vise me brine kvalitet guma da li je to ok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, sixi je napisao: @WoodyRider Ja eto bas nisam upucen a planirah ovih dana da porucim od njih gumu.Mislim kako ni para ? Valjda porucis i platis kada stigne kurir sa gumom, vise me brine kvalitet guma da li je to ok ? Ne baš tako. Čovek je platio karticom, avansno. Nije dobio ništa. Ako možeš, zaobiđi. Ja imam super iskustva sa autogume.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 5, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da su na autogume.rs malo jače cene guma?!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam e-mail upitni preko sajta. zasto nemaju kontakt tel. , zato se ne placa prilikom isporuke kao i svugde i zasto imaju losu reputaciju odgovor je usledio .... strasno!!! kome se obratiti da se ukine ovakav sajt i ovome stane na kraj ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi ukidao, zato sto nece da salju za Srbiju (prodaju), nije neki razlog. Svako ima svoju politiku poslovanja i njegovo pravo da li oce da ti proda ili nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan @mrmiki Druze !!!! ”gumelider. RS” a da odes na sajt da pogledas pa onda da pustis komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo92 9 Napisano Jun 8, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ex TDM 850, Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva budalastina... Zasto se uopste reklamiraju kod nas kad je takva situacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Jun 8, 2020 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijavite inspekciji, sta cekate imate adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da prijavi onaj ko se opekao i ima dokaz kao sto je kolega i napisao da je njegov prijatelj robu platio karticom. Da nisam misljenja da neko treba da reaguje ne bih ovo ni postavio ali se nadam da ima neko na forumu ko je upucen i kompetentan za takve stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...