Panta Zemunac 298 Napisano April 25, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nove, ne nosene, i ako pise 45, broj je 43-43.5 (AlliExpres). Nosim 44-44.5, za DLAKU, jbg. Sa sipingom izadju oko 60e+nas porez oko 10tak e. Dajem ih za 40e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano April 25, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Panto, aj baci jos neku sliku, npr zasniraj ih i unutrasnjost kolko se vidi. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano April 25, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste, oko skoro god dana ih nosim na voznje i putovanja. Moja preporuka za njih, zaista su super apogotovo za taj novac. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano April 25, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, BokyBoy je napisao: Panto, aj baci jos neku sliku, npr zasniraj ih i unutrasnjost kolko se vidi. Hvala Nasao ovde kako izgledaju usnirane, fala. Bj-bt-a9003 Off Road Bike Shoes Motorcycle Racing Boots - Buy Motorcycle Boots,Racing Boots,Motorcycle Shoes Product on Alibaba.com WWW.ALIBABA.COM Bj-bt-a9003 Off Road Bike Shoes Motorcycle Racing Boots , Find Complete Details about Bj-bt-a9003 Off Road Bike Shoes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 29, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari izvinjenje...Naime od jednog clana, kada mi posalje PP imam kvacicu sa brojem na 'pismu'! Od Vas nisam imao jer ste odgovor davali direkt u temi...Mea culpa!! Odmah su prodate i to za manje denari jer, to je nas 'putnik'a ne neki vikend bajker! Pregledao sam pre kupovine vise razlicitih modela i moje misljenje je da su za 3 klase bolje od nekih PROBIKER, dubokih i poludubokih patika-cipela! Zastita im je 0, samo malo ojacanje zbog menjaca (od istog materijala) i na prostoru zgloba. Ta ojacanja trebaju biti zamenljiva ili od drugog, jakog materijala a ne da se malo izgrebu i onda cipele na oglas za 20e! Ove gilje su pravljene od vestacke koze, gume i plastike. Srafovima su dodata ojacanja i sa strana i odpozadi + iza, crveni materijal mozete se reflektujucom folijom menjati izgled i boju u zavisnosti od boje kacige ili jakne! Iznutra propisno postavljene, mekane i udobne u odnosu na prvi pogled kada zgledaju veoma robusne! Ali jos nesto...potrazite takve ali ne plitke vec poluduboke. Za mene nema broja (kinesski 46-7), nas 44.5! Slazem se da je AllStar breend ali 5 glava i 50e nije isto a isto (dobro) cuvaju stopalo! Pozz. i lepo vreme svima zelim! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...