Strahinja85 3 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 0 postova Motocikl: Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za kompletnu moto ekipu, Strahinja iz Subotice, trenutno vozikam Beverly Cruiser 250ie, al imam u planu ove sezone nesto novije da uzmem, pa ce mi saveti dobro doci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strahinja85 3 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 0 postova Motocikl: Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano April 24, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao komšija! Lep Beverli.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 24, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Lep skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija, javi ako te put nekada nanese u Sombor. Moj predlog za razmatranje neki T-Max mozda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strahinja85 3 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 0 postova Motocikl: Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno, razmisljao sam o X-Max-u ili BMW 400 GT, a pomalo potajno i o T-Max-u al sam sinoc bas citao po forumu i gledao specifikaciju na raznim sajtovima i definitivno sam odustao od BMW-a...mocan je on vizuelno, al dzabe kad je masina made in Taiwan... Tako da se svelo na X ili T, citam i istrazujem pa cu nadam se doneti uskoro odluku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano April 25, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace, samo T 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano April 28, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto si odustao od bmw-a isto sam i ja uradio i odlucio se za xmax, takodje sam gledao i tmax, ali mi je bas bas skup jer gledam techmax verziju, a i ne svidja mi se sto tmax ima manje mesta ispod sedista od xmax-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...