Moped 31 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: Falkensee Motocikl: Kawa zzr1200, ZRX1100 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se vozam po gradu i primetim da se pesaci raduju motoristima. Kada sam autom i propustim pesaka, on samo podigne ruku da se zahvali. A kada sam na motoru i propustim pesake, oni nekako nasmejani mašu, pozdravljaju... Bas sam srecan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13566 Napisano April 19, 2020 Ne silazi, 7583 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dok vozim devojke bacaju donji veš na motor. Babe me pozdravljaju kao da sam Vučić. 4 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1276 Napisano April 19, 2020 Drug član, 838 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ja dok vozim devojke bacaju donji veš na motor. Babe me pozdravljaju kao da sam Vučić.Mora da nosiš kese sa zelenišem, svi bi da se očešu ne pitaju šta košta ni gde si našao obzirom da pijace ne rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moped 31 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: Falkensee Motocikl: Kawa zzr1200, ZRX1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Ja dok vozim devojke bacaju donji veš na motor. Babe me pozdravljaju kao da sam Vučić. Samo pazi da ne dobijes neke muske gace 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano April 19, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Moped je napisao: Danas se vozam po gradu i primetim da se pesaci raduju motoristima. Zar nije danas zabrana kretanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano April 19, 2020 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ti nisi cuo?? Pa jutros javili da se otkazuje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano April 19, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, ser je napisao: Ti nisi cuo?? Pa jutros javili da se otkazuje... I nisi mi javio?????Ne pricam vise sa tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moped 31 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: Falkensee Motocikl: Kawa zzr1200, ZRX1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ivica744 je napisao: Zar nije danas zabrana kretanja U berlinu nije zabrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano April 20, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eno, srusi nam sneska... Mi se ucrvljali ovde, pricamo o farbariji i moleraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 20, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Moped je napisao: U berlinu nije zabrana nisam trebao vracati iz berlina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3312 Napisano April 20, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U Berlinu su najbolje žurke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10590 Napisano April 23, 2020 Drug član, 3421 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 19.4.2020. at 17:34, Moped je napisao: oni nekako nasmejani mašu, pozdravljaju... Ili ti pokazuju da si u stvari go na motoru tj. neobučen? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano April 23, 2020 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ne sećam se kad mi se pešak nasmešio što sam ga propustio, ali pešakinja... još ako je neka dobra, pa naravno da ću se zaustaviti da je propustim i da je pogledom ispratim da se uverim da je bezbedno prešla put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5665 Napisano April 23, 2020 Drug član, 2519 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Biker-Boy said: Ne sećam se kad mi se pešak nasmešio što sam ga propustio, ali pešakinja... još ako je neka dobra, pa naravno da ću se zaustaviti da je propustim i da je pogledom ispratim da se uverim da je bezbedno prešla put Takodje, sa sve gospodjom na motoru , pa kad pita sta sad stajes, a ja savestan vozac propustam pesake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano April 23, 2020 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Al onda samo oči rade, glavu ne okrećeš 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moped 31 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: Falkensee Motocikl: Kawa zzr1200, ZRX1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shoyyka je napisao: Ili ti pokazuju da si u stvari go na motoru tj. neobučen? Pa nosim gace 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5665 Napisano April 23, 2020 Drug član, 2519 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Biker-Boy said: Al onda samo oči rade, glavu ne okrećeš Trebalo mi vremena da naviknem da ne okrecem glavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...