SinisaV 2 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sve na forumu. Sa dužnim poštovanjem prema sveima vama unaprijed bi se zahvalio na pocetku ovoga teksta za svaku vrstu pomoći. Mnogo sam po internetu istraživao i nisam uspio da nadjem željene odgovre. Prvo da se prestavim. Ja sam Siniša iz Banja Luke sam i imam 33 godine. Što se tiče moje teme zanima me kupovina isključivo novog skutera. Pa bi to bila Agromehanika i Sonic Monza 50ccm sa 2T mašinom. Svašta sam našao i na temu 2tili4t i to je postalo toliko konfuzno da ne znam šta bih više gledao i šta bih prihvatio kao relavarno. Skuter mi treba za po gradu i do posla, otići do pravnice, mozda nekad medjugradaka relacija. Dajte mi savijet nekakav, kalav je to skuter, da li je to dobra mašina, ja boh prelazio dnevno 6-7 kilometara mozda i deset. Nikada do sada nisam imao svoj motor, a što se tiče polovnjaka gledao sam i odustao cijenu su ne realne tako da me to i ne zanima. Hvala vam svima jos jednom na odgoovrima i nadam se pomoći vašoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ipak za to da se gleda motor od 125cc jer ako se uzmu u obzir troškovi registracije meni je neisplativo da vozim nešto slabije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SinisaV 2 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan Nemam polozrnu prijatelju za A, a nešto mi se to ne radi sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Da jeste ja sam tek od skoro polozio za A1 tu odlucio da stanem nije uopste jeftino u danasnje vreme onda ipak ako kupujes skuter te kubikaze obavezno gledaj da bude vodeno hladjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SinisaV 2 Napisano April 19, 2020 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovdje linka od modela. Cijena je izrazena u markama. Kada se preracuna u evre, dodje se do cifre od 1.282,05eura. Ima i detaljan opis. Sonic skuter motor motocikl Monza bijeli 2T - Vozila - Motocikli - Bijeljina - OLX.ba WWW.OLX.BA Sonic skuter motor motocikl Monza bijeli 2T, Bijeljina, 2.499... Promenio April 19, 2020 član SinisaV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano April 19, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan To se kod nas zove Peda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SinisaV 2 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan Eto, bio bih vam zahvalan da mi kazete nešto više i konktetno o ovom modelu sa tom mašinom 2T,značila bi mi vaša pomoć kao što sam i pitao već gore u prvom postu. Hvala vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Bezi od motora te kompanije ocigledno im menjaju naziv radi lakse prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SinisaV 2 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas vec dugo godina se zove "Sonic", mislim da se prodaje od 2013 pod tim imenom. Jer "Agromehanika" je koliko znam generalni uvoznik iz Kinr za BiH. Pa je to kao njihova marka. A niko mi jos nista nije konkretno napisao ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se o Peda motorima i sve ce ti biti jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SinisaV 2 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan Ma jesam ali nema nista konkretno. Valjda ce neko vec se pojaviti ko je vozio ili ko vozi ustvari. Ali hvala u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ih se pojavilo odjednom desetak novih (Peda). Kako su se brzo pojavili još brže su potpuno nestali. Prijatelj koji ima baš veliku automehaničarsku radionu uzeo ih i prodavao. Toliko puno problema sa njima je imao da je gotovo izludio. Da ne pišem na kakav je loš glas došao itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano April 20, 2020 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ti kinezi izadju iz jedne fabrike a vise imena zavisi gde se prodaju, ime i nema mnogo veze. Ovo je 2t masina, sta tu ima da se pokvari,samo dobro ulje i normalna voznja. Kod kineza stradaju periferne stvari krajevi zica, plastike,masina bi trebalo 20000 da predje. Licno sam 10 godina i 20000 km vozio nov baotian hero 125ccm,bilo je sve ok. Crkavale sijalice, regler prepunjavao pa crko akumulator, uslov prekidac u desnoj kocnici oce nece, to je riknula zica u kormanu. Sve su to sitnice, 20000 km slatke voznje, i onda poceo da trosi ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SinisaV 2 Napisano April 20, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan Pa moglo bi se onda gledati na kraju taj Sonic Monza odnosno Peda. Niko jos nije rekao da je to lose. U Banja Luci sem motora popur BMW, YAMAHA,markiranih motora, SUZUKI, ja nemam sta da kupim. Imam da nadjem jos Keeway nov i to je to. Ponuda nike široka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Bolje keeway nego peda tu nema priče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: Ovo je 2t masina, sta tu ima da se pokvari,samo dobro ulje i normalna voznja. Kod kineza stradaju periferne stvari krajevi zica, plastike,masina bi trebalo 20000 da predje.... Upravo tako, agregat ko agregat bi trebalo da sluzi, ostalo su sitnice koje manje vise mozes da otklonis sam, samo treba zivaca... Banalan primer. Moja drugarica je kupila pre nekih 12 godina (ako se ne varam) Sprint Exacly, takodje cistokrvni kinez, da ima da ode do posla i da se vozika po gradu da se ne kuva u autu leti. I dan danas ga voza i on i njen otac. Suprugin deda ceo zivot apn-ce voza, sin mu kupi isto nekog kineza (ne secam se marke ni modela) starog nekoliko godina sa nekih 800km na satu. Deda svaki dan od proleca do jeseni ide na pecanje nekih 50-60 km tamo i nazad. Znam da su posle par godina odradili generalnu (mislim da su delovi bili 40-50e) i deda to jos uvek tera... Ja sam pre 10ak godina vozio sprinta 125cc 4t, za par godina vozanja, promenio ako se secam dobro, zadnje pakne na dobosima, sajlu od km sata, akumulator, svecicu, remontovao anlaser i odradio nekoliko malih servisa. Karburatori nikad stelovani nisu, zazor na ventilima nikad proveravan, jednostavno je bilo sedi i vozi se. Bilo je losih stvari, plastike su imale zazore velike kada su nekoliko puta skidane, na kormanu je imao puno lufta pa sam sraf koji steze korman morao svakih nedelju dana da dotezem, preko 60 na sat se osete vibracije itd itd itd... Tako da nisu to toliko losi motori, plastike su lose, zavrsna obrada nije na nivou yamahe, aprilije... Ali koliko para kostaju dobri su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SinisaV 2 Napisano April 20, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan Pa slažem se, u suštini kako se i sam odnosiš prema nečemu tako bi i trebalo da te služi. Ja sam na ovom Sonicu gledao plastike, to jeste cimao ih rukama, dijeluju"stameno", čvrsto. Ne znam sada po potrebi nakon skidanja i ponovnog vraćanja sta bi im se dešavalo. Postaviću sada i link od ovog Keeway JoyRace, cijenovno je isti kao i Sonic, stim da mi je Sonic u Banja Luci i za kupiti i za servis, a Keeway mi je prema Doboju imam nekih 120kilometara,on je 4T. Skuter motocikl motor ROCKET 50 JOYRACE KEEWAY 2020g - Vozila - Motocikli - Tuzla - OLX.ba WWW.OLX.BA Skuter motocikl motor ROCKET 50 JOYRACE KEEWAY 2020g, Tuzla... Sada ja ne mogu više da se odlučim oko tih stvari 2Tili4T jer su misljenja podjeljena i dalje. Za ovaj 4T Keeway prodavac kaze da je 49ccm u papirima ali da su svi pojačani klipovima na 80ccm tako da sa blokadom ide 65km na sat, nakon skidanja blokade i 80. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam i 2t i 4t motore uvek bih prednost dao 4t motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano April 20, 2020 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan ako ces 50 ccm uzmi 2t,malo je zivahniji.4t 50ccm je mlitav,imao drugar /120kg/ prvo 4t ,posle 2t.razlika vidljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SinisaV 2 Napisano April 20, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovaj link što sam malo prije objavio. Postavio sam drugi model skutera, gdje sam i napisao da je prodavac napisao da je fabrički ojačan na 80ccm e sada, koliko to znači tih 30ccm to ne znam, nisam imao prilike ništa da vozim do sada ni 2t kao ni 4t. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan I moj glas ide za 2t, zivahniji je a i servis ti je u tvom gradu, sta god ti treba blize ti je i lakse dovesti motor. Kit od 80 ti znaci, oseti se razlika u ubrzanju, kako vuce uzbrdo, max brzina... Shodno tim ti ide i potrosnja gore. Uzmi isti auto sa 1.2 i 1.6 motorom, jel se oseti razlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SinisaV 2 Napisano April 20, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan Pa da naravno, slažem se sa tim poredjenjem koji si napisao sada. Ništa za sada onda prednost u glasanju ide za 2t odnosno Sonic Monzu to jeste Pedu kako se vec zove u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SinisaV 2 Napisano Maj 26, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan Evp društvo da vam se javim. Kupio sam skuter, na kraju sam kupio 4T mašinu. Kako sam obišao sve prodavce, svi su imali odgovor da zbog Korone virusa ne mogu da uvezu robu, a nisu ni sigurni kada ce je imati na stanju. Meni se nije čekalo više jer dvije godine već tragam. Postaviću vam koku sliku skutera. Model je Joyrace Rocet 4t. Fabricki blokade nema pa se trudim da ga vozim polako prvih hiljadu kilometara zbog razrade. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Maj 28, 2020 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da se vozis, lepo izgleda, i ja sam pre par dana pazario Pedu 4t Dobri su kinezi, odradi samo redovne servise i polako dok se razradi i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo202 0 Napisano Maj 13, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Siniša,kako slusa keeway nakon skoro godinu dana? Razmisljam da kupim takav isti pa me interesuje kako se pokazao za skoro godinu dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...