vudu 6 Napisano Jun 26, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan 13.06.2008. Seki i ja(MK VALJEVO) krenusmo,preko Debelog brda,na moto skup u Trebinje.U Rogacici nam se pridruzise,nas klupski drug Raca,kao i nas prijatelj Srdjan iz Bratunca.Put nastavismo preko Bajine Baste,gde stadosmo da se malo okrepimo.Na meniju je bila "komplet lepinja"! Put smo nastavili preko Tare sve do Visegrada,gde smo se nasli po dogovoru sa Gojkim i Ivanom iz MK Warriors-a,te trojicom njihovih prijatelja.Sasvim slucajno,na benzinskoj pumpi,naletesmo na naseg velikog prijatelja Jovana-Bambusa iz MK Dragons-Cacak,pa put nastavismo zajedno.Oko Gorazda nas "uhvati"strasna provala oblaka,nista neobicno za nekoga ko se na dva tocka vozi drumom.Dalja mars ruta je izgledala ovako:Foca-Zelengora(Tjentiste)-Gacko-Bileca-Trebinje! Na zalost,u Trebinju je padala dva dana kisa,sto je po pricanju mestana,nezapamcena pojava.Ipak to nas nije omelo da se dobro zabavimo i obidjemo neke znamenitosti ovog prelepog,hercegovackog grada! Sa nasim prijateljima,Bambusom i Babunom iz Cacka! Hercegovacka Gracanica Pogled sa Gracanice na Trebinje Nas prijatelj Mario,Predsednik MK Staari rokeri-Umag Raca,cuveni folirant!!!Da se nije pilo samo "mlekce" vidi se i po Srdjanu u pozadini:evil: A padala je non-stop U nedelju,po zavrsetku skupa,mnogi bajkeri su odlucili da krenu put crnogorskog primorja,izmedju ostalih Gojko,Ivana i ja Nas odrednica je bio Canj,gde su se odrzavale sportske igre zdravstvenih radnika Srbije,a gde smo imali besplatan smestaj i ishranu.Pa ko bi to propustio ;D Prvi susret sa Bokom,nevjestom Jadrana Trajektom se ipak brze stize I dok je Ivana uzela aktivno ucesce u sportskim takmicenjima,Gojko i ja smo vreme prekracivali voznjom po okolnim letovalistima.Pri jednom odlasku u Sutomore nadjosmo nase drugare,Zuzu iz Cacka,Bandita iz Novog Sada i Ćala iz Sente,kako do besvesti kuliraju u Loydovom kampu.Na zalost aparat mi tad nije bio pri ruci. Neizostavna je bila poseta i Petrovcu U Lucicama smo se druzili sa bratom jos jednog Gojka,bajkera iz Petrovca,koji tu drze svoj kafic na plazi Mala reklama za njihov lokal Dobar,ovaj Gojkov XX Posle sest dana pacenja po primorju,krenusmo put Istocnog Sarajeva,na moto skup.Ruta u povratku ista kao u dolasku,samo sto smo kod Foce skrenuli ka Sarajevu. Nezaobilazna je bila poseta manastiru Rezevici U Istocnom Sarajevu,ponovni susret sa klupskim drugovima,Sekijem i Milisavom,kao i Srdjanom iz Bratunca!U nase drustvo smo primili i Krisa iz Poljske koji loce ko Rus ;D Svi bajkeri su braca A i veseljaci Bambus i Zorica proveravaju,kako im "cuci" ova masina U drustvu iskrenih prijatelja:Deki i Ica Familija,Gojko i Ivana Warriors Skup u Istocnom Sarajevu je bio izvanredno organizovan,u prelepom ambijetu.Prisutan je bio veliki broj bajkera iz cele ex-Yuge koji su se medjusobno intenzivno druzili. Da su se bajkeri 90-ih za nesto pitali,do mnogo cega sigurno nikada nebi ni doslo I kako to uvek biva sve sto je lepo kratko traje,pa se moralo krenuti i kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 26, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan super ekipa doktore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Lepo doktore, lepo. U nase drustvo smo primili i Krisa iz Poljske koji loce ko Rus Gde nadjoste Krisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Posao covek na crnogorsko primorje,ali mu ovi moji objasnili da je najblize preko Sarajeva ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2046 Napisano Jun 27, 2008 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da vam je bilo lepo... Mozda cu i ja jednom sa vama Jel Bambus sredio paljenje na VFR-u ili ga jos gura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da vam je bilo lepo... Mozda cu i ja jednom sa vama Jel Bambus sredio paljenje na VFR-u ili ga jos gura? VFR-ka samo peva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5050 Napisano Jun 27, 2008 Ne silazi, 5610 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Fina uzivancija!! Lepo i korisno kad se spoji, poseban je merak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 196 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 1167 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bas ste se lepo provozali i proveli ,ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 27, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre, kakav provod! Samo da dodam da mi kazemo: pije k'o Rus. A Rusi: pije k'o Poljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre, kakav provod! Samo da dodam da mi kazemo: pije k'o Rus. A Rusi: pije k'o Poljak Ajde Bato sto si sitnicar Pije k'o Finac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...