Endurac 957 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena nova pre 2 meseca, extremno udobna. Uzimam drugu , imam ih 4 kuci. L velicina, ili M ako se ravnate po Nolanu ili AGV-u. 70 Evra;) 065 55 22 505 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde postavi neku sliku da vidim o cemu se radi, nesto ne mogu da se setim koji je to model Speed... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi pasovalo to na moju glavu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Veličina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Veliccina L, to je valjda 58 obim koliko se secam, Ima donji reflektor za vetar ispod brade, zaboravih da kazem. Brutuse sta znam, mislim video si mene pa proceni, imamo slicnu glavudzu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A koje je boje, i jel izgrebana negde? Mene zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... jeste da je bolje teget nego feget, ali... ne ide mi uz motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... jeste da je bolje teget nego feget, ali... ne ide mi uz motor Pa to je bar lako, promeni motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...