el_marco 572 Napisano April 14, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne nadjoh na forumu temu, pa ajd da započnem. Cesto prošetam po prirodi, motociklom dodjem dokle je moguce pa dalje prevoz koji nikada ne kasni, tj peške. U čizmama predvidjenim za motorsport vrlo brzo osetim vrucinu prilikom hodanja, a i desava se da nisu najbolje za setnju šumskim putevima, što naravno i nije njihova namena. Do skoro sam koristio isključivo Magnum čizme, tacnije od modela elite 8.0. Trajale su mi i po 3-4 godine u svim uslovima korišćenja. Ali poslednje 2 godine imam utisak da je trziste preplavljeno kopijama, to sam uvideo koriteci modele Magnum koji su dostupni u maloprodajama. Vec nakon mesec dana počinjale su pokazivati oštećenja, odlepljivanje djonova, pucanje kože itd. Kakva su vaša iskustva u koliko kao ja nosite ovaj tip dubokih cipela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano April 14, 2020 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim Haix FireFlash. Mnogo ih volim. Doduše nisu baš za vožnju. Može, ali sporo se šalta i oseti se dosta otpora vazduha na 150 i preko. Doduše pruža maksimalnu zaštitu, vatrogasna čizma ipak. Planiram da se prebacim na model Airpower, lakše su i pogodnije, više atletski. Što i tebi savetujem. Nažalost Haix kod nema, ja sam moje pazario u AT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16358 Napisano April 14, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja u takvim situacijama nosim Martinke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 15, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Alekre said: Haix FireFlash Imao sam i njih, neunistive. Ali su bile teske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano April 15, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Gepard M10 nosim već 9 godina u svakoj prilici i neprilici. Izdržljive, udobne i prilično teške. A kod Geparda isto tako imaš i duboke cipele (polu-čizme) koje su isto vrhunskog kvaliteta i izrade sa povoljnom cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 15, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dana sam uzeo ove za leto. Garsing, ruske, sada su nesto tipa 6000 din. Jednoga dana nosio sam ih 11h bez skidanja, suva noga na kraju dana. Vudecu kako ce se pokazati preko leta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 15, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo djubre sam kupio u armyshopu. Ove veće naravno. Posle mesec dana pocele da pokazuju, tragove korišćenja, tj ostecenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano April 15, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam pre nosio Magnumke. Citajuci po netu da su sada sve kopije kod nas, uzeo sam uzeo Garsing Air (cini mi se da se tako zovu) zimske cizme, prosle zime. Petu iznutra sam nosio da mi prelepi obucar, jer imaju nekakvu plasticnu oblogu koja nije bila obradjena pa mi je pravila rane na Ahilovoj tetivi iznad pete. Ulozak iznutra je i suvise bio visok, tako da sam imao problem sa risom pa sam promenio ulozak. Ovo je mozda problem i do mene jer uglavnom imam problem sa visinom risa kod obuce. Pertle su se vrlo brzo iskrzale pa sam i njih promenio. Posle nosenja po ovoj prosloj, smesnoj zimi, pocela je i koza da pokazuje ostecenja. Sve u svemu losa cizma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 15, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ova moja je letnja,videcu kako ce se pokazati,mada sve ovo sto si napisao se i meni desavlo na predhodnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 15, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Magnum su ozbiljno djubre od cizmi. Ja sam moje nabavio iz Amerike. Viper model. Uopste nisu kozne, vec od nekog loseg skaja. Posle deset nosenja su ispucale svugde gde se savijaju. Plus sto u zivotu nisam nosio obucu koja se vise kliza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano April 15, 2020 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovako nesto: Lowa je u pitanju. Vidim da ih nosi policija, mozda i nisu lose. Nemaju bas taj "military look" i verujem da su udobnije od klasicnih vojnickih cizama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano April 15, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja ove Suomy ne skidam, poluduboke su, za Leto ekstra... meke i za šetanje su super... treća godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano April 15, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 16, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lepa boja, da li imaju zastitu za prste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano April 16, 2020 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Nosim Cofra već 4 -5 godina, udobne, nije previše vruće ni na +40. Naravno nije kao u patikama ali je podnošljivo. Dobre za vožnju a i za šetnju za razgledanja. Nikada nisu vodu propustile. OFFICER O2 WR HRO SRC FO - DEFEND - Shoes - Products - COFRA Safety footwear Workwear PPE WWW.COFRA.IT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano April 16, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem uzeti bilo koje cizme za voznju na motoru, iskreno ja sam nosio duboku Pandu zimi na skuteru, ali na Stromu sam jedva brzinu promenio i onda sam odustao, uzeo touring Preexport nove veoma povoljno i iskreno sam prezadovoljan zbog membrane koja mi ne kuva noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano April 16, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, el_marco je napisao: Lepa boja, da li imaju zastitu za prste? Ne baš, malo ojačana koža iznutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano April 17, 2020 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan nosio magnumke elite 1 model čini mi se da je tačna oznaka, skoro 10 godina, zimi lov i redovna upotreba leti motor, nsio ih maltene dok su imale oblik. prvih 5-6 god nisu ni mrdnule, posle krenule da daju znake ummora, sad takve ni u snovima da nadješ, teško sr**e od kopija svuda. Sada nosim greesport planinarsku poluduboku cipelu odlično radi posao i nije pretoplo leti u njoj, a u hladnijem periodu planikinu goretex haix -jedina mana malo teža čizma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, zodini said: prvih 5-6 god nisu ni mrdnule, posle krenule da daju znake ummora Meni su se zajebale kada sam poceo da ih mazem obicnim imalinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano April 17, 2020 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan takodje... nestala mi Planikina mast za obuću,rekoh ajd da mažem imalinom, vrlo brzo ih "nagrizao" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @zodini jel ove GreeSport imaju Vibram djon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Nema, klasičan gumeni djon u pitanju...Barem ove moje su bez vibrama, mada ne kližu ni sa ovim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano April 30, 2020 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/16/2020 at 8:15 AM, pashutin said: Nije problem uzeti bilo koje cizme za voznju na motoru, iskreno ja sam nosio duboku Pandu zimi na skuteru, ali na Stromu sam jedva brzinu promenio i onda sam odustao, uzeo touring Preexport nove veoma povoljno i iskreno sam prezadovoljan zbog membrane koja mi ne kuva noge. Gde si nabavio ove cizme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno nabasao na KP, od kolege motorasa kome nisu trebale a i da ucini nekom. Inace je komotno mogao traziti 70-80e, meni ih dao za 30 i jos mi doneo. Nove novcate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zgodne bogami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...