Mario Marko 479 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kao što tema kaže treba mi letnja jakna i kaciga za suvozača. 1.Jakna! Treba mi letnja (moze i deblja ali da se skida ulozak) sa tvrdim protektorima. U kojim radnjama u BG-u bih to mogao da pogledam? Cena oko 150 eur. Bio sam kod Rajka u Kragujevcu ali ono sto se meni svidjalo nije bilo mog broja. 2.Kacika! Za suvozaca. Ja za sebe imam schuberth R1 i uzeo bih nesto jeftinije. oko 100 eur (moze i malo jace ali ne previse) Svi predlozi u tom rangu koje sam na forumu procitao su AGV GP1 ili Caberg Flame. Da li ima jos nesto zanimljivo za te parice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Baš danas sam na buvljaku gledao neku IXS letnju jaknu sa uloškom tako da je u varijanti leto -jesen. Čini mi se 130 jura. Ima i načisto letnja varijanta za 120. Pogledaj kod Jasminka u Viru, on isto drži IXS, a domaći je ovde na BJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi samo da li je sa tvrdim protektorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Na ovim IXS jaknama su tvrdi protektori za laktove i ramena, a na ledjima je protektor od pene (tvrdog sundjera). Probao sam kod Jasminka obe i ova bez zimskog uloska je bas dobra-prava letnja. Ima i kaciga u radnji pa mozda nadjes sve na jdnom mestu. Cene kaciga ne znam, a za jakne je vec rekao Pantah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Jun 25, 2008 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Opravo se i spremam da odem do njega da vidim sta ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam IXS Salem jaknu...to je prolece-leto-jesen varijanta...Znaci sa postavom je za malo hladnije,bez postave skroz letnja jakna,i mogu ti reci da sam ja prezadovoljan. Nosao sam je na ovim paklenim vrucinama kad izadjem iz grada po magistralama,i savrseno obavlja posao...Cena je bila 135eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Jun 25, 2008 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsio sam posao danas.Ne tamo gde sam planirao ali nije ni vazno. Nesto mi se nisu svidele te IXS jakne,nekako mi nije bio dobar osecaj kad ih obucem. A onda sam u centru S probao jednu letnju jaknu sa postavom koja se skida i legla mi je ko budali šamar. A i kacigu sam pazario tamo-Suomy trek. Ne znam kakva je ali od svih marki i modela iz tog cenovnog ranga (oko 100eur),ona je definitivno najudobnija(pricaam o onim koje sam ja probao) a to je za suvozaca i najbitnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...