DraganNS 8146 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 1710 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I moja iskustva su više nego pozitivna. Bio sam pre 9 godina u Tirani, službeno, u okviru nekog projekta koji se bavio legalnim vs ilegalnim migracijama na Balkanu... Za tih 7 dana koliko sam boravio tamo nisam doživeo ni jedan jedini preki pogled - naprotiv, od osoblja hotela do radnika u menjačnici, konobara, prodavaca... Pretpostavljam da sam tražio đavola da bih ga i našao, ali normalan čovek ne treba da brine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Jul 28, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Svako nađe što i traži. Ovaj, u vestima da će od 30. Jula i Kosmet/Kosovo tražiti negativni test za građane Srbije. Ja se vozo do rumunske granice. Nisam poneo pasoš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15804 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 1794 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan ODLUČENO: EU ostaje zatvorena za Srbiju možda i do kraja avgusta WWW.BLIC.RS Ambasadori zemlja članica EU odlučili su da ne vrate Srbiju na listu zemlja kojima je na osnovu "bolje ili slične epidemiloške... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Jul 29, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Dok nama svi zatvaraju granice a mi gledamo koji cosak ove nase zemlje jos da obidjemo eno komsije Hrvati Brmbi i Darko otisli na Nordkapp. Nista jbga ajmo sad svi lepo za Bosnu dok se jos moze. Zima samo sto nije pa valja iskoristiti jos ove lepe dane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1057 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Woz38 said: Svako nađe što i traži. Ovaj, u vestima da će od 30. Jula i Kosmet/Kosovo tražiti negativni test za građane Srbije. Ja se vozo do rumunske granice. Nisam poneo pasoš. Bedak za Kosovo. Ja sinoć preko bukunga rezervisao smestaj u Albaniji na moru a jutros cujem da uvode zabranu. To je bio poslednji koridor za bekstvo na more. Ostaje mi opcija preko Makedonije, citam da moze tranzit 3 sata. Zna li neko da li to vazi za individualni prevoz? I da li može za 3 sata da se predje Makedonija do granice sa Albanijom? Po Google moze ali knap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jul 29, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Moze za 2,5 sata skroz lagano..Kumanovo,Tetovo,Gostivar,Nacionalni park Mavrovo i Debar,meni je toliko trebalo sa pauzom za dorucak u Mavrovu..Ako ides do Ohrida,tu je vec tesno,ali msm da ne bi trebali da prave problem i ako se malo zakasni,ipak je to saobracaj,ne mozes da preletis,bezbednost na prvom mestu..Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 29, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, baneBP je napisao: Nista jbga ajmo sad svi lepo za Bosnu dok se jos moze. Zima samo sto nije pa valja iskoristiti jos ove lepe dane. Baš tako ... Mali info, možda nekome pomogne ... ... TOP 9 magičnih destinacija u Bosni za letovanje kao iz bajke LUFTIKA.RS Fantastični vodopadi dostojni amazonskih prašuma, ostrva u obliku srca, divlji konji koji krstare poljima – samo su deo atraktivne turističke ponude Bosne i Hercegovine, a činjenica... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4663 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, lemy said: Bedak za Kosovo. Ja sinoć preko bukunga rezervisao smestaj u Albaniji na moru a jutros cujem da uvode zabranu. To je bio poslednji koridor za bekstvo na more. Ostaje mi opcija preko Makedonije, citam da moze tranzit 3 sata. Zna li neko da li to vazi za individualni prevoz? I da li može za 3 sata da se predje Makedonija do granice sa Albanijom? Po Google moze ali knap Ja planiram polazak za Albaniju u petak ujutru, ali su informacije kontradiktorne. Negde kaže da test ne treba, negde kaže da ne treba za one iz Preševske doline. Kopneni ulaz se pominje samo u slučaju putovanja sa aerodroma i to tri sata uđi-izađi. Za to vreme se prođe celo Kosovo na dva točka, valjda će neko malo konkretnije info da napiše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5561 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 802 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Forsberg je napisao: Ja planiram polazak za Albaniju u petak ujutru, ali su informacije kontradiktorne. Negde kaže da test ne treba, negde kaže da ne treba za one iz Preševske doline. Kopneni ulaz se pominje samo u slučaju putovanja sa aerodroma i to tri sata uđi-izađi. Za to vreme se prođe celo Kosovo na dva točka, valjda će neko malo konkretnije info da napiše. I mene zanima kako stoje stvari jer bih verovatno krajem avgusta zapucao dole. Javi molim te kako je sa prelazima i barem ukratko kako je bilo (putevi, destinacije). Srećan put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Jul 31, 2020 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Posto me je par kolega pitalo za losiji deo puta Stolac - Neum, evo malo duzeg videa kako taj deo puta izgleda. Prvi deo snimka je u dolasku, posle je baterija crkla, ostalo je u odlasku iz Neuma. @gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jul 31, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Forsberg,ne treba test za ulazak na Kosovo,slobodno cepaj,komsija jutros zapalio bez problema. Građani Srbije i Albanije mogu na Kosovo bez PCR testa WWW.DANAS.RS Ministar zdravlja Kosova Armend Zemaj objavio je danas da za građane Albanije i Preševske kotline prilikom ulaska na Kosovo nije potrebna potvrda da nisu oboleli od korona virusa. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4663 Napisano Avgust 1, 2020 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, usao i ja juce bez problema i u Kosovo i u Albaniju. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Avgust 1, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka preporuka za smestaj u Neumu na 2-3 dana. Bezbedno mesto za motor obavezno, sve ostalo manje bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Forsberg je napisao: Da, da, usao i ja juce bez problema i u Kosovo i u Albaniju. Piši iz Albanije kad stigneš. Možda i napravi temu. Uživaj. I čuvaj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1057 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Forsberg said: Da, da, usao i ja juce bez problema i u Kosovo i u Albaniju. Hvala za info. Piši kako je tamo i kada se vratiš da li je na granicama ok za povratak. Ja planiram da 23.08. krenem za Sarandu. Lepo se provedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih u Trebinje od 17.08 Isao bih sa suprugom i dvoje male dece. Interesuje me da li je bezbedno parkirati auto sa NI tablicama po Mostaru i Sarajevu, posto bih i njih obilazio? Ne brinem se zbog kradje (mada uvek postoji strah), vec zbog pijanih budala, ogrebotina i slomljenih stakala. Budala ima svuda Eno onaj lik skoro pretucen u HR jer imao pravolavni krst na lancu i cirilicne tetovaze. A bio sa porodicom. Da li neko zna, ako uzmem privatni apartman, da li i koliko se naplacuje ulaz u akva park i grad sunca??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vr46rossi 7 Napisano Avgust 2, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Balkan Motocikl: suzuki k7 , kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MaxiS je napisao: Ja bih u Trebinje od 17.08 Isao bih sa suprugom i dvoje male dece. Interesuje me da li je bezbedno parkirati auto sa NI tablicama po Mostaru i Sarajevu, posto bih i njih obilazio? Ne brinem se zbog kradje (mada uvek postoji strah), vec zbog pijanih budala, ogrebotina i slomljenih stakala. Budala ima svuda Eno onaj lik skoro pretucen u HR jer imao pravolavni krst na lancu i cirilicne tetovaze. A bio sa porodicom. Da li neko zna, ako uzmem privatni apartman, da li i koliko se naplacuje ulaz u akva park i grad sunca??? Pozdrav , U Mostaru je bolje parkirati na obican parking malo dalje od starog mosta , Sta ste tocno zeljeli pogledati ? Mozete kod mene parkirati i mogu vas odvesti gdje treba i vratiti , Za Sarajevo slabo znam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U Dalmaciji sam već tjedan dana, điram od mista do mista, često sam u Splitu i u zračnoj luci, redovito susrećem Srbe, nekolicinu auta sam do sad vidio iz Srbije, osoblje po restoranima kafićima često Srbi. Nitko normalan se ne triba plašit. Vozim motor, nisam bajker. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 2, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Turisti su sa diplomatskim pasošem, a oni koji rade sa putovnicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nije točno, turisti svi sa civilnim registarskim oznakama.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vr46rossi je napisao: Pozdrav , U Mostaru je bolje parkirati na obican parking malo dalje od starog mosta , Sta ste tocno zeljeli pogledati ? Mozete kod mene parkirati i mogu vas odvesti gdje treba i vratiti , Za Sarajevo slabo znam Hvala puno na ponudi U BIH nikada nisam bio, a imam strasnu zelju da idem. Za Mostar i Sarajevo sam cuo da su prelepi i zeleo bih da ih obidjem. Sta tacno, ne znam Prosle godine sam planirao Herceg Novi, Dubrovnik, Trebinje, Mostar, Sarajevo i preko Zlatibora kuci za Niš, medjutim, nisu se poklopili moj i zenin god odmor. Ove godine, su nam granice zatvorene, Srbija preskupa, i evo mi odlicne prilike. Na godisnjem sam od 17.08.20 i raspitujem se gde cu i sta cu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bosna nudi puno više nego navedeno.Uputi se, nećeš zažaliti.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vr46rossi 7 Napisano Avgust 2, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Balkan Motocikl: suzuki k7 , kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MaxiS je napisao: Hvala puno na ponudi U BIH nikada nisam bio, a imam strasnu zelju da idem. Za Mostar i Sarajevo sam cuo da su prelepi i zeleo bih da ih obidjem. Sta tacno, ne znam Prosle godine sam planirao Herceg Novi, Dubrovnik, Trebinje, Mostar, Sarajevo i preko Zlatibora kuci za Niš, medjutim, nisu se poklopili moj i zenin god odmor. Ove godine, su nam granice zatvorene, Srbija preskupa, i evo mi odlicne prilike. Na godisnjem sam od 17.08.20 i raspitujem se gde cu i sta cu... Sutra uzimam novu karticu na mobitelu pa cu vam sutra javiti broj mobitela , pa Kad god krenete samo javite Kod mene mozete nociti , kuca ima viska 6 soba i mozete ostati KOLIKO GOD ZELITE U Mostaru imate Starimost , dvije kineske radnje i Neretvu za pecati ribu , Sutra cu se javiti dok uzmem novi broj, sve najbolje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @vr46rossi Upravo sam u pregovorima za smestaj u Trebinju. Svakako planiram i Mostar i Sarajevo. Bicemo u kontaktu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5561 Napisano Avgust 3, 2020 Drug član, 802 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, X8 Vračar je napisao: Turisti su sa diplomatskim pasošem, a oni koji rade sa putovnicom. Pre 22 sati, el classico je napisao: Nije točno, turisti svi sa civilnim registarskim oznakama. Mogu biti i turisti i zaposleni u RH koji imaju dvojno državljanstvo odnosno hrvatski pasoš (putovnicu), a prebivalište im je u RS. Mesto prebivališta određuje registarske tablice i verovatno puno turista letuje po drugim zemljama sa putovnicom i srpskim tablicama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...