Electrokid 1 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se ja danas negde oko 12 po novom beogradu,rekoh idem na pumpu da natocim pa cu kuci.Izasa ja sa pumpe priblizavam se semaforu,prestojavam se iz desne u srednju vozim lagano provlacim se polako izmedju pik upa i autobusa pali se zeleno ja krecem sa semafora bezim u desnu traku kad magarac sa pik upom na mene iz srednje trake ja trubi koci ma ne ebe on zivu silu.Udari me bokom makina se zatetura desno ka rupi ja ga oborim na levo kad on magarac opet me baci desno ja bacim dole noge koci spustaj gas i nekako se jedva zadrza na nogama.Ukocim ja spustam copu motor se gasi ulecem u pik up i krecem da nabadam vozaca.On se dere ko prase nemoj nemoj nisam te video.E sad ces reko da me vidis i zapamtis,izadjemja iz pika skinem kacigu vracam se da ga peglam kad me neko sledja vuce ja se otimam udaram izvukose me neka dva lika,vicu nemoj brate smiri se ajde sve je u redu.Ja se okretoh kad ono nnjegove kolege pomislih u sebi sad kad krene peglanje al srecom nista.Smire oni mene nekako ja mu pesnicom polomim retrovizor reko batice ovo ti ne treba kad ni negledas na njega.Dotrcava gazda jao moj auto reko sad cu i tebi i tvom autu da pokazem al opet me ova dvojca zaustavise. Pozvase policiju,policajci napravise uvidjaj ispisasmo izjave.Kad oce ovaj da me tuzi za fizicki napad,gazda poce opet neso pred policijom da se kerebeca ja opet izpizdim ma reko sad cu da te lemam i pred njima pandur aj decko smiri se nema potrebe za dizanjem tenzije,a vi se gospodine udaljite odavde. Odose saobracajci dolaze policajci.Sta kako mi im ispricamo oni,hocete da se dogovorite il hoces da ga tuzis.Covek cuti smislja premislja,i odjenom necu mogao sam da ga ubijem.Vratise nam dokumenta mi pruzismo ruku jedan drugom ispricasmo se i svako svoim putem.Kao da nista nije bilo. Malo sam smorio izvinjavam se pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 24, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Nekako kontam da si popizdeo... Ovo vise stvarno nije normalno, sranja na ulici se samo gomilaju, pocinje da mi se gadi da sednem na makinu... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ga Al dobro je sto kolege nisu krenuli tebe, onda bi mi morali njih ;D ;D I eto igranke bez prestanka ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 24, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Borba SE nastavlja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7228 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako brate, nek si. A to sto se posle pruzili ruke, to je najbolje. Ko da bese prekjuce, pobijemo se, pa posle zajedno na pice. Ima duha, i on i ti, svaka vam cast. Naravno, sve to ne bi bilo tako da si pao, ili ne daj boze nesto gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Qm 24 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da organizjumeo neke grupne treninge kick-boxa ili neceg slicnog? Cisto da budemo spremni kada/ako dodje do okrsaja ;D Najvaznije u svemu je da si ti prosao bez posledica! Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au... ne isplati se vise biti vozac pick -up-a...neka, neka, sanjace te ;) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Jun 24, 2008 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ma tako bi i ja postupio,bas bi morao imati hrabrosti i biti stalozen da sidjes miran sa motora i da popricas sa doticnim gospodinom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam odluku da ga lišiš retrovizora jer mu ovaj očito ne treba. Ovako će se bar nekoliko puta sjetiti šta je uradio, pa možda bude bolji i oprezniji ubuduće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno te razumem.....imam slicnih iskustava... ;D....dobro je da se sve zavrsilo kako jeste i da si ti nepovredjen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije u redu da se ljutiš, lepo ti kaže naziv vozila PICK-UP što znači pokupiti, i on šta će nego da te pokupi. Na engleskom bi to zvučalo još banalnije "PICK-UP almoust PICK ME UP" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ako nek si. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam jos da napisem,da je doticni vozio motore i da je profi vozac a sto je jos gore njegova deca sad voze makine.Samim tim bi bar on trebao da ima svest o paznji na putu. Braco znate i sami,objasnio mu cika policajac da je covek u stanju svasta da uradi u afektu,naravno stiteci mene jel je ocito bilo ko je kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti vera majstore!sve su to lazovi(ma laze 100% da mu deca voze motore )nebi se onda to desilo;pa moj cale je bajker i ja ,i kad vozi kola za njega su motociklisti(svetinja)!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8726 Napisano Jun 25, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da nisi pao, a za klempe i zauske te podrzavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jun 25, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan to be continued ;D srecom dobro si prosao, njega si dobro uplasio i sve je na svom mestu i vuk sit i ovce na broju E sad jes da ti je bespotrebno digao temperaturu al jebi ga napolju je pakleno i zajebano opasno ukoliko niste u kanti nego u sedlu :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 25, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan tako je moralo biti... šteta što su te ona dvojica sputala da mu do kraja objasniš gde je pogrešio... ;D Zeznuti su ti likovi koji voze tovarna kola ili kombije firme (oni su dockeri), non stop rade teške poslove, vrućina, žena ne da p...e, krediti... Nisu ljudi psihički prisutni u saobraćaju... Oprez! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jun 27, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan sranja na ulici se samo gomilaju, pocinje da mi se gadi da sednem na makinu... :-\ zato ja najbolje obozavam off road voznje ;D Priznacu vam: ja sam jednom zamalo oborio motoristu! bio je na APN-u, nisam ga video i zamalo da ga srusim... stvarno se desava... gresio sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo mi gresili! eto ja imam srecu da nisam motorom,srecom za motor ,al sam kolima slucajno kvrcno nekog garia na zolji al bio je dobro!par ogrebotina jbg.imao sam 14 god. danak neiskustvu! ;D naucio sam nesto iz toga!to je bitno,al od tog trenutka ucim samo nagreskama tudjim a sto manje na mojim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...