acim 765 Napisano Jun 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovak koncept motor (iz 2005. godine) je spomenut u okviru jedne teme na ovom sajtu, ali mislim da to nije primetio veći broj članova ovog foruma, pa evo da obratimo malo više pažnje na njega. 6 cilindra u redu, šta više reći ;D ;D ;D Ima prelepu kontrolnu tablu, mada je izgled previše oštar za moj ukus (prednja maska). http://mybikeshop.wordpress.com/2007/12/19/suzuki-g-strider-2005-concept-bike/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Majko mila... :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan al bi ja ovo zasedlao!valjda ce uci u serisku dok ja budem ziv? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan al bi ja ovo zasedlao! Bilo bi: bip, bip, drn, drn ;D ;D ;D Šta mislite, kakav je zvuk šestocilindarskog linijskog agregata? Mora da je bezveze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma!nikad nisam ni video 6 cilindara u liniji(uzivo)a nit chuo! Mora da grmi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan BMW ima redni 6, al u autu! Mnoooooooogo dobar zvuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Opet ti sa tvojom naučnom fantastikom ;D Ne verujem da će ovo ugledati s od serijske proizvodnje, uzimajući u obzir ove cene goriva... Mada, ko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...