DL4E 126 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo narucih ovo cudo nedavno. Sirena je univerzalna, i moze da se montira bilo gde gde postoji izvor napona od 12V. Po proizvodjackoj specifikaciji jacina zvuka je 139 dB. Ne znam da li je stvarno tako, ali je sigurno jaca od one klasicne fabricke. Evo za sad jedna slicica ovako, a kad stigne za nedelju dve bice i slicica kako izgleda montirana, i utisci posle upotrebe (tesko bakicama na pesackim prelazima ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A jel' ima ovako nešto samo malo manje? Tražim nešto za moju mašinicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan A jel' ima ovako nešto samo malo manje? Tražim nešto za moju mašinicu... i ja sam tražio vazdušnu sitrenu za moj motor, ali nisam našao ni jednu koju bih mogao negde da spakujem tj. problem su one trubice za koje jednostavno nema mesta nigde. Rečenje mi je bila Bosch-ova sirena za kola koja je dosta jaka, a košta oko 500 dindži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Sirena je prilicno mala, evo jedna slika kako izgleda u poredenju sa (naravno) limenkom piva i druga kako ce to da izgleda na mom motoru. U mom kopanju po netu sam nasao jos jednu koja je nesto manja, mozete je naci ako Googlujete "Mini beast air horn", mada sam i ovu Stebel vidjao ugradjivanu na raznorazne modele motora, od skutera do kruzera. Probajte i na Youtube da uradite search "Stebel Nautilus air horn", mislim da ima 15ak klipova sa njom na raznim motorima i automobilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ce to divan orkestar da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 139dB je strasno mnogo! :o ;D I ja sam mislio da tako nesto stavim jer mi je serijska uzas a 139dB tera ljude da skacu u stranu. Jedan moj prijatelj je stavio na motor i kad svirne to je uzas. Sretno: Ovu cu ja verovatno ugraditi. http://www.aerostich.com/catalog/US/Ear-Cannon-Air-Horn-p-19550.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da ispratim ovu temu do kraja sto zapoceh... Elem sirena je stigla, uspesno instalirana, radi vise nego dobro, a i izdrzljiva je, nagutala se litre i litre vode pre koji dan u Madjarskoj, i sve je podnela junacki Kad uhvatim koju slicicu instalirane na motoru postavicu ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan RSV, to što ćeš ti najvjerovatnije da ugradiš je upravo ono o čemu se ovdje priča i ima tih prejakih 139dB... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 17, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam tu sirenu od 139db, nisam je jos ugradio, ali sam je isprobao... U trenutku kad je zasvirala, spontano smo i komsija i ja ispustili kablove i sirenu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Avgust 17, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan To se i traži... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6011 Napisano Avgust 17, 2008 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima i posto je, malo mi je muka da me ne vide, ne cuju, ne prepoznaju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Avgust 17, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan U Amerikama je 40 dolara, a kod nas gdje može da se nađe - ne'am pojma... Inače, prave je talijani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6011 Napisano Avgust 17, 2008 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan uf, dve bih stavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 17, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ovo mora da se nabavi, javljajte gde ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Mora, mora da se stavi, pa ce biti NISAM TE VIDEO ALI SAM TE CUO ;)/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Takva je kao sto je castor postavio sliku, samo sto je moj kao komplet hromirana. Izasla me oko 30 evra, narucena iz Amerike. Dobra stvar pored jacine je i visina tona, dosta je dublji nego klasicne sirene na kolima i motorima, vise podseca na kamionsku, tako da ima dodatni efekat privlacenja paznje Ako me vidite na ulici svirajte ili vicite pa da svirnem da je cujete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze slika kako izgleda montirana. Da bi stekli realnu sliku o velicini. I dal moze da se poruci jos za 30eura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan I mene bi tako nesto interesovalo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika. Na drugoj sam za referencu velicini stavio kljuc, nisam imao nista pogodnije. E da, ne obracajte paznju sto su i motor i sirena prljavi i prekriveni musicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo zavrsih ugradnju sirene... malo sam se pomucio, ali stala je pod oklop... tako da se apsolutno nista ne vidi... samo se cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa dal ce neko da kaze cenu de sirene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan pa dal ce neko da kaze cenu de sirene Pise cena vec u nekoliko postova. A mozes i na Google da upises "Stebel nautilus air horn" pa nadjes tacnije na nekim sajtovima... Moja je bila oko 35-40 dolara ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan izvinte,oslepo sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ukucao u google i dobio rezultat: 3 Apr 2006 ... The Nautilus is an air horn, but with the horn attached directly to the ... I hereby declare the Stebel Nautilus a BIG WASTE OF MONEY. ... ;D ;D ;D Nadam se da su ih otada "popravili". Kažu da uglavnom ima problema kada se ne postavi i priloženi relej... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i ja taj komentar pa ipak kupih, i prezadovoljan sam. A i nema proizvoda koji je univerzalno hvaljen, uvek imas one sto traze dlaku u jajetu, ili se desi da neko naleti na neki los primerak pa se razocara Elem ja sam ugradio i relej, nije velik posao. Postavio sam ga kod same sirene (sa zadnje strane). Sve sto je jos trebalo uraditi je izvuci jedan kabl direktno sa plusa akumulatora (preko osiguraca od 20-25 A) do njega (sirene) i to je to. Pola sata posla... Jos ako vam motor nije napakovan ko moj pa je lako provuci kabl, moze i za 5 min da se uradi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...