Jump to content

Moto Zajednica

PAR PROMENA U VEZI TAKMICENJA

Recommended Posts

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Nadam se da vam se svidja novi zadatak ;)

Ama svidja mi se, nego brinem se za tebe, sta ces ti da uslikas u ekoloskoj drzavi. :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

PICASOO poslao si fotografiju koja je sadržala spam pa sam morala da je obrišem. Reši se napasti pa pošalji ponovo molim te

Jako sam razočarana, stigle su mi tri slike... >:( S obzirom da je to mali broj da bih okačila za takmičenje dajem vam još pet dana da nešto uradite. Znači do 3. septembra da mi stigne još slika inače ništa od takmičenja.

• Zainteresovan, 695 postova

:-\

e bedak, a odavno sam čuvao ovu fotku za prvu temu sa ekologijom :) da negde pošaljem ... ajde ljudi :) znam da je leto ... i da mnogi i nisu tu i da vam se ne fotka ... ali ... ajdeeeee :)

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Jako sam razočarana, stigle su mi tri slike... >:( S obzirom da je to mali broj da bih okačila za takmičenje dajem vam još pet dana da nešto uradite. Znači do 3. septembra da mi stigne još slika inače ništa od takmičenja.

:o :o :o

E bas bedak !!  Sta nije uredu ?!?!  :-[  Ajde bajkeri, nemoj ste stidljivi.  ;)  Ili da nas trojica posaljemo po jos neku, da izgleda masovnije.  ;D

• Svrati ponekad, 245 postova

ajde stvarno, slikajte smece u parku, ves masinu u reci, automobilsku gumu na drvetu... bilo sta, samo da ne propadnu slike ovih koji su se trudili. Bezveze bi bilo. A ako napravite dobru fotografiju, i pobedite, nastavlja se takmicenje. mooooooooooooolim vaaaaaaaaas  ;D

• Zainteresovan, 788 postova

Juce padala kisa, pre toga ispiti, totalno bez ideja, inspiracije, zauzet farbanjem, krecenjem... Ali zato sutra najavljuju lep suncan dan pa mi ne gine deponija.

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

...posteno!

'Ajmo ljudi, nazalost oko nas je more "ekoloskih katastrofa" (na srecu u manjim razmerama, ali...)!

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Ako nista, obavezno cete postaviti te fotografije sto ste uradili, stvarno bi bilo greota da ne ugledaju svjetla :(

Uh kako mi je žao bilo što nisam imala fotoapart, našla sam slučajno jako dobar primer za ovu temu, ali nisam imala čime da zabeležim. :'( Ako budem ponovo išla tamo uslikaću barem telefonom da ne propadne ideja.

Uslikaj obavezno bar telefonom! Samo je bitan dobar kadar, poenta ce biti jasna. Ostalo se ionako da srediti ;)

Uslikaj obavezno bar telefonom! Samo je bitan dobar kadar, poenta ce biti jasna. Ostalo se ionako da srediti ;)

upravo tako ... barem kao podsetnik na mesto i kompoziciju, pa se vrati sa aparatom da ga snimis kako valja :)

upravo tako ... barem kao podsetnik na mesto i kompoziciju, pa se vrati sa aparatom da ga snimis kako valja :)

Pa nemam aparat :'( A izgleda da neću imati vremena da odem ponovo do Pančeva...

Zaista mi je cudno da se opet tako malo ljudi odazvalo. Provjereno znam da apsolutna vecina turera koji pisu npr. putopise po forumu vole da slikaju ali izgleda ne prate podforum Fotografija ili mozda bojkotuju, zaista ne shvatam? Sad bih mogao da nabrojim bar 10 ljud sa foruma koji stalno nose aparat sa sobom i koji su sigurno negdje usput nekada slikali i "dijete" i "autoportret", a i smece pored puta, zaista me zbunjuje sto ih ne interesuje da stavljaju to i da ucestvuju ovdje?? Do duse, na temu "Dijete" je bilo dosta ljudi, ali odjednom puff...

E da, Mixa, saljes li ti slike odje?

Endurac?

Zaista mi je cudno da se opet tako malo ljudi odazvalo. Provjereno znam da apsolutna vecina turera koji pisu npr. putopise po forumu vole da slikaju ali izgleda ne prate podforum Fotografija ili mozda bojkotuju, zaista ne shvatam? Sad bih mogao da nabrojim bar 10 ljud sa foruma koji stalno nose aparat sa sobom i koji su sigurno negdje usput nekada slikali i "dijete" i "autoportret", a i smece pored puta, zaista me zbunjuje sto ih ne interesuje da stavljaju to i da ucestvuju ovdje?? Do duse, na temu "Dijete" je bilo dosta ljudi, ali odjednom puff...

E da, Mixa, saljes li ti slike odje?

Endurac?

tema "D( ij :P )ete" je bila jedina onako organizovana ... da su svi videli sve fotke koje su se prijavljivale ... cenim da je to mnogima dalo ideju da i oni imaju sličnu ili bolju fotkicu i odlučili su da postuju ...

ako hellenu ne mrzi mozda bi mogla da ozivi sledece takmicenje tako sto bi odmah postovala fotke koje jos stignu na mail ... mnogi bi dobili inspiraciju i verovatno zelju jacu da se takmice ... a i mogli bi odmah da se bunimo ako nema nase fotkice  :'( ... a onda na dan pocetka glasanja otvaramo glasanje i sve po starom ... autori fotkica ostaju u senci ... i pravila takmičenja se postuju maksmalno ... e sad ... ako se hellena i mrlja slože možda ovo pomogne donekle ... meni su licno nasa takmicenja bas supeeee :)

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Pa Evile,  ;) ja sam u par navrata u ovom postu rekao sta imam, meni je ovo usiljeno i ne inspirisse me da na bajkerskom forumu imam stroga pravila za fotografiju, ja bih u nasim fotografijama uzivao, a ukoliko i postoji neko "takmicenje" onda bi ono biilo bas takvo, --- pod navodnicima, da se vide fotke, da se nauci, da se o njima diskutuje, a ne ovako na mail, sa temama koje nemaju veze sa nama.

Postoji mnogo foto foruma, ali mislim da mi to nismo.

Daklem, cim bude nesto duhovito kao ranije, da moze svako svacije foke da vidi, ja se rado pridruzujem;) Mozemo da uvedemo i lovu kao nagradu, josh bolje! Ali, ako hocu da se takmicim u fotografiji oticicu na neki ozbiljan foto sajt. U dobrovoljnoj formi mi postujemo slike, cim te neko tera, svi utihnu.... Dakle vrlo sam dobronameran, ne bih zeleo da me neko pogresno razume. ;)

Na stranu sto svi koji salju slike prave izuzetne fotografije, ali to je vec druga tema, meni koncepcija smeta. Ali zato ne miniram, prosto-ne uccestvujem. 8)

I ja sam razmisljao o tome i stvarno ima dosta rezona sve to sto govorite, ali, uvijek to ali :) konkretno meni takvo nesto na kraju krajeva mozda ipak ne bi odgovaralo jer bi mi se 99% moglo desiti da sam vec postavio fotografiju i onda mi neko kasnije sa svojom idejom da neku drugu ideju i ja bi to da promjenim. Sta onda, vise mi se ne svidja moja stara fotka, ocu da ubacim novu :) Da ne pricam o tome da mi u npr. 10 dana, koliko je npr. otvoren konkuts, moze pasti na pamet da vise od jednom zelim da promjenim sliku. Stvarno bi se smorio ako bi neko iza mene ubacio nesto sto mi moze biti inspiracija za nesto moje bolje :(

Tako da sam i ja na kraju shvatio da je ovo stanje kakvo jeste mozda i bolje. :-\    Osim naravno, ako se ne bi uvelo pravilo da mogu da mijenjam rad koliko puta hocu do zakljucavanja :)  (a i to moze da napravi cak kontra efekat tj. da je meni neka slika bolja, a glasacima je mozda bolja stara...)

Bilo kako bilo, mislim da je zaista glupo ovo bojkotovati, ja se super zabavljam, bez tenzija. kako god bilo, ja cu i dalje slati, zasto praviti bunt sada?

Bilo kako bilo, mislim da je zaista glupo ovo bojkotovati, ja se super zabavljam, bez tenzija. kako god bilo, ja cu i dalje slati, zasto praviti bunt sada?

upravo to ... makar se samo nas dvojca tukli :) naše takmičenje je do 00 :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja