brutus 4 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Neće da učestvuje pošto je ostao bez svog taličnog aparata koji u mojim rukama i boji se da neće pobediti ;D Ljudi, manite se teranja mak na konac... Ok je anonimnost, a što se tiče toga ko je profi, a ko ne... Mislim da je ideja najbitnija, a ne kako je sprovedena u delo, i mislim da veliki broj ljudi koji će glasati uopšte ne obraćaju pažnju na tehničku izvedbu slike, već na ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan po meni je daleko manje bitno da li mi nesto imitiramo, vaznije je da li je to nesto dobro to se tice pitanja o tome da li se plasimo znanja, ne razumem kome je upuceno, meni sigurno nije Sto si se ti uopste osetio prozvanim, to sto je neko profesionalac znaci da mu fotografija donosi novac a ne da slika najbolje na svetu, tako da mislim nema potrebe da 5,6 ljudi sa foruma koji zive od fotografije iskljucujemo iz Contesta. A za anonimnost prilikom sglasanja rekoh i opet kazem, ako cemo da izigravamo surovo foto takmicenje, onda smo pogresili adresu sajta.. No u svakom slucaju - Puno srece! ( ja se ne bih pod ovim pravilima ukljucivao;) ) Aman STA JE BRE SUROVO? :o Ti si Marko sve ovo shvatio na neki ozbiljan nacin, kao atak na sebe? :-[ Sta ti je bre, daj da se igramo, pravila nisu stroga, minimalno se razlikuju od predhodnih, jedina razlika je sto se slike salju na mail. Sto je korisno i pomaze da se stvarno izabere najbolja fotka. I razmisli malo, molim te.....Ako Mika ili neko drugi okaci svoju fotku, cija ce biti najbolja? Onda takmicenje nema poentu i nije fer prema ostalima, koji su vecina! Uostalom, niko od njih se nije bunio? Zasto onda ti pravis frku? Niko nije izbacio njih iz igre, oni bi trebalo da nauce sve ostale sta je na jednoj fotki dobro a sta ne, komentarisuci nas rad. Just chill... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Marko sve ovo shvatio na neki ozbiljan nacin, kao atak na sebe? Запрепашћен Sta ti je bre, daj da se igramo Ja ovo upravo i kazem zato sto mislim da je sve igra i zajebancija, kakav crni atak na mene??? ??? ??? ??? I zasto mislite da bi Mikkina fotka bila najbolja? Vi ste ti koji se plasite a ne ja. Ja upravo zato i kazem da bi i njih ljude trebalo ukljuciti. Znaci ja samo kazem da se Vi opustite a ne ja, cemu tajnovitost i sve ostalo, iskljucivANJE PROFESIONALACA..? AKO TO SHVATAMO KAO IGRU I UCENJE NEKA BUDE TAKO. Uostalom to je moja odluka, i znam zasto tako mislim, a Vama zelim puno srece u takmicenju. Ako se ljudi koji materiju slabo poznaju takmice izmedju sebe onda to lici na "IDOLA" i mnogo je smesno, kao i u takmicenju za dete, neka deca boze me oprosti izgledaju kao da su umrla, bleda, zabacene glave itd..... a ako su medju slikama fotke profesionalaca , onda imaju na koga da se ugledaju. Ustalom, niko od njih se nije bunio? Zasto onda ti pravis frku? Zato sto imam svoju glavu i ne moram kao ovca da se slozim sa svvime sto ovde neko kaze i smisli... mozda ces i ti biti takva kad napunis koju godinicu, to je potpuno normalno. Kao sto je normalno da se niko ne ljuti na mene samo zato sto sam rekao sta mislim. Ne podrivam sistem, naprotiv, diskutujemo. Opusteno, samo gruvajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi bre ovo je sve zezanje ... ko zeli da ucestvuje neka ucestvuje po pravilima koje su organzatori takmičenja odredili. ko se protivi pravilima ili šta god, neka jednostavno ne učestvuje ili neka napravi svoje takmičenje whatever ... just stop it ... and take photos ...bre ... smara ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan vrucina je kriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Marko sve ovo shvatio na neki ozbiljan nacin, kao atak na sebe? Запрепашћен Sta ti je bre, daj da se igramo Ja ovo upravo i kazem zato sto mislim da je sve igra i zajebancija, kakav crni atak na mene??? ??? ??? ??? I zasto mislite da bi Mikkina fotka bila najbolja? Vi ste ti koji se plasite a ne ja. Ja upravo zato i kazem da bi i njih ljude trebalo ukljuciti. Znaci ja samo kazem da se Vi opustite a ne ja, cemu tajnovitost i sve ostalo, iskljucivANJE PROFESIONALACA..? AKO TO SHVATAMO KAO IGRU I UCENJE NEKA BUDE TAKO. Uostalom to je moja odluka, i znam zasto tako mislim, a Vama zelim puno srece u takmicenju. Ako se ljudi koji materiju slabo poznaju takmice izmedju sebe onda to lici na "IDOLA" i mnogo je smesno, kao i u takmicenju za dete, neka deca boze me oprosti izgledaju kao da su umrla, bleda, zabacene glave itd..... a ako su medju slikama fotke profesionalaca , onda imaju na koga da se ugledaju. Ustalom, niko od njih se nije bunio? Zasto onda ti pravis frku? Zato sto imam svoju glavu i ne moram kao ovca da se slozim sa svvime sto ovde neko kaze i smisli... mozda ces i ti biti takva kad napunis koju godinicu, to je potpuno normalno. Kao sto je normalno da se niko ne ljuti na mene samo zato sto sam rekao sta mislim. Ne podrivam sistem, naprotiv, diskutujemo. Opusteno, samo gruvajte. Marko...srećo...nađi devojku :D :D Upravo si rekao da su svi sem tebe ovce i nezreli :D :D I please pokušaj ovog puta da temeljno pročitaš šta sam napisala u prethodnim postovima, stalno preskačeš neke stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan ŠALJITE SLIKE! TEMA: AUTOPORTRET ROK: 6.jul NA E-MAIL: bjb.photo@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A jel sad mora da se napiše koji aparat, blenda i to... Ajde istaknite final rules ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan A jel sad mora da se napiše koji aparat, blenda i to... Ajde istaknite final rules ;D Ništa ne mora, napišeš ako hoćeš. Sva pravila sa prve strane važe i jesu final rules. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 3, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan ŠALJITE SLIKE! TEMA: AUTOPORTRET ROK: 6.jul NA E-MAIL: bjb.photo@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ste se angažovali ovog puta... Stiglo mi je samo 5 fotografija pa sam bila u nedoumici da li uopšte da otvorim glasanje i da nastavim sa ovim. Ali nisam želela da se ne isplati trud onih koji su poslali fotke pa ću ipak otvoriti galeriju za glasanje. Hvala onima koji su učestvovali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Jul 9, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bila malo nezgodna tema, pa ovi ruzni nisu hteli da se pokazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije nego nema takmicarskog duha kad ste izbacili ljudima mogucnost da gledaju fotke jedni drugima. Ukinite to glupo pravilo, vratite profesionalce , ko sto rekoh, sve slike javne, pa da pocnemo. Ovde treba da se zezamo, ucimo jedni od drugih, vezbamo, da budemo inspirisani i da inspirisemo, da diskutujemo o tehnikama a ne da izigravamo foto forum sa striknim pravilima;) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Jul 9, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nego nema takmicarskog duha kad ste izbacili ljudima mogucnost da gledaju fotke jedni drugima. Ukinite to glupo pravilo, vratite profesionalce , ko sto rekoh, sve slike javne, pa da pocnemo ;D Ma samo treba da se ocesljas i sve ce biti u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije nego nema takmicarskog duha kad ste izbacili ljudima mogucnost da gledaju fotke jedni drugima. Ukinite to glupo pravilo, vratite profesionalce , ko sto rekoh, sve slike javne, pa da pocnemo ;D Ma samo treba da se ocesljas i sve ce biti u redu Ma ne, bas hocu da izgledam kao TI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Jul 10, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne, bas hocu da izgledam kao TI Jeste pa da to posle jure sve ribe. A stvarno nema potrebe da budu sakrivene slike posto kada se stave exifi moze da se provali po aparatu ko je ko. Ili u ovoj poslednjoj temi po autoportretu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo tako, nije cilj da se sakrije, naprotiv, cak bi bilo preporucljivo da svako napise koji aparat je koristio i settings kamere ako se seca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 10, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan e, ako ubacimo profesionalce jel to znaci da ces i ti da saljes fotke ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Jul 10, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan e, ako ubacimo profesionalce jel to znaci da ces i ti da saljes fotke ;D ;D ;D Ma ovde profesionalci mogu da urade nesto samo u dve teme, koje cemo, naravno, izbegavati. Prva je "zivotinjski svet" a druga "ljudi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 10, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pravi onda ti Endurac takmičenje pošto znaš kako je najbolje... Ja se odjavljujem po završetku ovog glasanja koje je u toku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ....evo je lepa Hellena opet se ljuti, dooobro, dooobro, uradi ti kako mislish da je najbolje a ja necu vise da lajem... Pa drugari smo normalno je da se konsultujemo (i zajebavamo jedni druge). Uostalom ti si sve organizovala pa i odredi pravila, sto jes` jes` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hellena, neces valjda :o. Nemoj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj nas zezati Hellena! Ti si smislila takmicenje, i imas ekskluzivna prava na pravila. Ja sam maksimalno uzivao u takmicenju iako jos nisam poslao nijednu sliku. Uostalom, jesi pogledala posecenost tema za takmicenje? Malo li je? Idemo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ej hellena nema sad odustajanja. bas je dobro zezanje a i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pa gde sad da se okonca ideja kad sam kupio aparat : ;D ajde hellena, teraj kako si zamislila i nemoj nikog da slusas, vidis da ima vise ljudi koji bi da ucestvuju od onih koji nebi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...