Gile 1736 Napisano Maj 29, 2006 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsih i ja sa prepravkom motora pre neki dan (konacno). Stavio sam mu novi korman i malo "osvezio" auspuh. Ostalo mi je jos samo da montiram prednju kocnicu, i to cu zavrsiti cim nabavim odgovarajucu rucku. Vozim ga skoro svaki dan, odlicno "cuci" i sto je najbitnije extra je udoban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 29, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! To mi je prvo palo na pamet... Èestitiam na sjajnom motoru... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke i od mene =D> Alal vera :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ne volim te prepravljanje coperice ali svaki rucni rad je za pohvalu. =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 30, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno , obozavam te prepravljene chopperice, samo napreeeeed !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 30, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, volim te prepravljene copere i svaki rad je za pohvalu! Znam da ni ti nisi kupio u stanju da se moze restaurirati, pa je ovo resenje i bilo skoro neizbezno... Da te odnese i na kraj sveta ako to pozelis! Nadam se da cu vas videti i uzivo jos ove godine.Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 30, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ma sve pohvale, odlican rad i trud. Trenutno me quasaar uci kako da postavljam slike i cim naucim, saljem an posebnu temu slikice mojih favorita, nista od toga nije mojih ruku vec samo fotoaparata delo ali vredi videti. Posebno mi je drag jedan ovakav iz Bora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Maj 30, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Odliccan rad, svaka ccast, samo naprjed! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 31, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bravo sine, sledece godine te saljemo u Vegas na onu fancy custom SIMA izlozbu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Jun 4, 2006 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da se jos nekom svidja osim meni... I ja se nadam da cemo se vidjati na skupovima, hteo sam prosli vikend do NS-a, ali nisam dosao posto jos uvek nemam A kategoriju. Taj isti vikend me policija (citaj: drumski razbojnici) nahvatala i sad cekam "cestitku" u plavoj koverti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Jun 5, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Super si ga odradio, svaka cast. :thumbs_up: P.S. Jel si ga vozio po mokrom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 5, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan :thumbs_up: P.S. Jel si ga vozio po mokrom? Necemo preterivati...kad se samo setim! :cry: Nice bike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam da cemo se vidjati na skupovima' date=' hteo sam prosli vikend do NS-a, ali nisam dosao posto jos uvek nemam A kategoriju. Taj isti vikend me policija (citaj: drumski razbojnici) nahvatala i sad cekam "cestitku" u plavoj koverti... [/quote'] Ne razumem zasto toliko brinete oko toga... Ni ja jos uvek nemam 18 godina a vozim 900ccm tako da kao nemam kategoriju pa boze moj, sta je tu je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Jun 9, 2006 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Jel si ga vozio po mokrom? Ma jok... Samo nesto malo po ledu... Al` bi bilo veselo. Ako bi me snimili panduri 100% bi me terali da duvam u balon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Jun 9, 2006 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam da cemo se vidjati na skupovima' date=' hteo sam prosli vikend do NS-a, ali nisam dosao posto jos uvek nemam A kategoriju. Taj isti vikend me policija (citaj: drumski razbojnici) nahvatala i sad cekam "cestitku" u plavoj koverti... [/quote'] Ne razumem zasto toliko brinete oko toga... Ni ja jos uvek nemam 18 godina a vozim 900ccm tako da kao nemam kategoriju pa boze moj, sta je tu je... Iz jednog jednostavnog razloga - tu kaznu treba platiti, a posle ovih poskupljenja nisu bas tako male... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...