metody 0 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maribor Motocikl: BMW K 100 RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, več 35 godina motorist ali sam u problemu..Moj prijatelj tvrdi, da je najbolja guma za sitni pesak (peščana pustinja) obična guma za ceste koja morabiti skoro istrošena (nad 6000 km). On vozi BMW K100 RS. 80" i 90" godina bijo je kao češče u Tunisu i Alžiru i u pustinji je dobio kao savet, ne nove gume za asfalt, nego polovne, istrošene... Meni je to totalno nelogično, zato molim sve, koji imaju iskustva sa takvih putovanja da napišu šta misle o temi. Hvala svima i mnogo km na motorima, kad prodje ova gripa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano April 8, 2020 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ovi na Dakar reliju sve ćelave gume voze 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3075 Napisano April 8, 2020 8-bit, 1896 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, metody je napisao: motorist ali sam u problemu.. A problem je...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 11, 2020 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pa problem je očigledno prijatelj koji ga z...Šalu na stranu, istina je da NOVA guma slabije drži dok se ne krene trošiti, ali to je jaaako malo km, nikako 6.000. Taj prijatelj je nešto pobrkao. Drugo, putna guma NIJE za pesakПослато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 11, 2020 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, več 35 godina motorist ali sam u problemu..Moj prijatelj tvrdi, da je najbolja guma za sitni pesak (peščana pustinja) obična guma za ceste koja morabiti skoro istrošena (nad 6000 km). On vozi BMW K100 RS. 80" i 90" godina bijo je kao češče u Tunisu i Alžiru i u pustinji je dobio kao savet, ne nove gume za asfalt, nego polovne, istrošene... Meni je to totalno nelogično, zato molim sve, koji imaju iskustva sa takvih putovanja da napišu šta misle o temi. Hvala svima i mnogo km na motorima, kad prodje ova gripa...Evo ti konkretan odgovor za relativno jeftin setup: Kenda K760 Trackmaster II pozadi, i Pirelli Scorpion Pro napred. Naravno, gume staviš NOVE, izvozaš malo po asfaltu pa trk na pesak da se zabavljaš Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 11, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Sto laksi motor, a za hoby voznje bilo koja off guma ce raditi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...