Mikka 431 Napisano Jun 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan I na zahtev vernih citalaca, testirali smo f800gs ;D Ustvari, bilo je ovako... uzeli bajk da probamo malo po gradu i popalili na voznju ;D ;D ;D Pravac Divcibare ! Motor na oko privlacan (kako kome ;D) Cure ga do divicibara vozio dosta ispitivacki, stigli na Dbare i malo divljanja po krivinama i losem putu, prvi utisak, fenomenalno ! Drzi, upravljiv LAGAN ! i dosta snage za takav bajk ! Za one koji ne znaju ! 800ccm 85HP 180kg redna 2 cilindra. Kad se prvi put sedne na njega delije lagan ko' bicikl, klirens zadovoljavajuci, polozaj sedenja odlican i udoban za duge voznje. I da ne gnjavim, nas utisak, motor je sjajan, u svakom smislu, ko' voli ! ;D Prvi deo testa zavrsen, spustili se na reku Gradac na pastrmku i da odmorimo u oazi zelenila ! Mljac ;D Cure i Marko Blejanje ;D Ekipa ;D i idemo nazad ! manji off-road Uz sumrak, polako kuci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ...ko' voli ! ;D A ko ne bi vol`o !! Da se ne lazemo. Lepo Vi to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda! Meni se jedino ne dopada sto je prednji točak 21, to je sigurno dobro za offroad, ali ja bas i nisam nesto lud za tim. Da je 18 ili 19 cola, pa da bude neki putni enduro tipa Strom ili Versys, vise bi mi se dopalo. Ali to sam vise ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mikko za ekskluzivni text. Nebih da iznamilam ali bilo bi lepo ako mozes da napises uporedni test jer si vozio oba. Mislim da bi to ovde mnogi voleli da procitaju. Ako ti nije tesko napisi, po mogucstvu ali objektivno i sto detaljnije Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mikko za ekskluzivni text. Nebih da iznamilam ali bilo bi lepo ako mozes da napises uporedni test jer si vozio oba. Mislim da bi to ovde mnogi voleli da procitaju. Ako ti nije tesko napisi, po mogucstvu ali objektivno i sto detaljnije Hvala! Није Мика "човек од пера". Да си му рекао да их упоредо исфотка то би била ексклузива, али не би било реално. Микине фотографије су надреалне! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to Goranov GS800? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan givi kofer na bmw-u :o milovane, i ti stvarno svašta testiraš.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ma jao, sta si to uvalio Curetu :o Vracajte mu motor, s ovim izgleda totalno van elementa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jaooooo, a ja rekao Goranu da slobodno da Curetu motor, zato sto je ovaj fin i pazljiv mladic i da on to sve polako vozi.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan jaooooo, a ja rekao Goranu da slobodno da Curetu motor, zato sto je ovaj fin i pazljiv mladic i da on to sve polako vozi.... ;D ;D ;D I ja sam cuo isto to za tog momka. Pogotovo sa KTM-om, rece Mikka da imaju strasan problem da ga stignu po krivininama ;D Navodno KTM ima antihoping, pred krvinu dvije dolje i ajmoo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, kad Goran vidi ovo... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo ovlascena obuca za test? ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se ovo nabavi, oću odma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 23, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Patike, sunjalice... ;D http://www.vibramfivefingers.com/ Elem ! motor sam vozio citavih 100 metara, ono sto je odmah ostavilo utisak, polozaj, udobnost i lakoca vozenja ! Motor je izuzetno lak, a teziste i balans su odlicni, na momente sam imao osecaj da sam na nekoj testeri od 450ccm !!! Curetu je odmah legao ;D i dooosta se primio i poceo da razmislja oooo .... ;D E sad, motor je nov, jos je u razradi tako da nismo mogli da vidimo maksimalne performanse ! Hmmm ! i ja sam poceo da razmisljam... ;D K1200R i tako ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 23, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih !!! ne mogu dati uporedni test, nisam ga peglao po krivinama, off-roadu ali Cure je jako zadovoljan ! Proso je svuda gde i ja sa kravom ! ;D Da, imali smo jedan uspon od 40-45 stepeni nagiba, dug oko 300-350m, stena ispod i preko dosta sljunka i prasine ! Pun gas i moja krava je je letela, odskakala, propinjala se na zadnji, bacala dupe okolo i presla bez problema ! a Curetu je bilo jos lakse da istera ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koja je visina sedishta?Ja sam 191 cm i 120 kg pa neznam da li bi lichio na biciklu ispod mene. Koja mu je bila cena na sajmu? Neshto oko 8000eu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ucesnik 1 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cure je moj ortak i komsija vec 15 godina i neka ga je probao kako dolikuje, pogotovo sto sam nedelju dana posle kupovine pao i vec sedam nedelja idem po terapijama sto ukljucuje i apstinenciju (manje-vise) od motora. Prvih sedam dana presao 600 km, onda za dva meseca 100 km, a Cure ga doterao do 1000 iliti prvog servisa. Ali cenim da cu biti spreman za Garmish Elem kostao me je oko 13.500 sa dodatnom opremom (abs, grejaci, stitnici za ruke, beli zmigavci) plus bocni koferi, top case. Sve to BMW posebno naplacuje. Kupio sam i Givi top case posto stalno vucem laptop i gomilu knjiga sa posla kako bi se radilo kod kuce. A sve to ne moze da stane u originalni top case. Sediste je moje 850 (nize) a standard je 880. Imao sam i GS 1200 i visina je otprilike ta. I tamo sam imao nize sediste. Stvarno je lak za voznju - ipak je to 30ak kg manje od 1200, a 40kg od adventure. Mada je i to stvar navike, narocito na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Cure je moj ortak i komsija vec 15 godina i neka ga je probao kako dolikuje, pogotovo sto sam nedelju dana posle kupovine pao i vec sedam nedelja idem po terapijama sto ukljucuje i apstinenciju (manje-vise) od motora. Prvih sedam dana presao 600 km, onda za dva meseca 100 km, a Cure ga doterao do 1000 iliti prvog servisa. Ali cenim da cu biti spreman za Garmish Elem kostao me je oko 13.500 sa dodatnom opremom (abs, grejaci, stitnici za ruke, beli zmigavci) plus bocni koferi, top case. Sve to BMW posebno naplacuje. Kupio sam i Givi top case posto stalno vucem laptop i gomilu knjiga sa posla kako bi se radilo kod kuce. A sve to ne moze da stane u originalni top case. Sediste je moje 850 (nize) a standard je 880. Imao sam i GS 1200 i visina je otprilike ta. I tamo sam imao nize sediste. Stvarno je lak za voznju - ipak je to 30ak kg manje od 1200, a 40kg od adventure. Mada je i to stvar navike, narocito na putu. Hvala na informacijama.Visina sedista bas meni odgovara.Inache mi se nekako chini da je i njemu kao na KLE500 uzano sediste u prednjem delu.Neznam koliko je udoban za duze ture.Inache mi se motor jako svidja.Extra izgleda.Agregat bokser je veoma pouzdan na BMW motorciklima.Uvek sam prichao da bmw pravi kvalitetnije motorcikle od automobila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ucesnik 1 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sediste mu je uze nego na 1200 to je tacno. Nisam imao priliku da ga vozim na nekoj duzoj turi jer sam imao peh, skrsio se sa mountain bike-a i ozbiljno povredio. Na osnovu vozikanja pre povrede, a to je dnevna tura do Zlatibora deluje mi udobno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan jedino zasto mi se ne svidja,..... a sad ce me neki mrko pogledat, je sto ima lanac kao prenos. sto ces, mi inzinjeri kad naviknemo na kardan tesko se na sto drguo vracamo...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan jedino zasto mi se ne svidja,..... a sad ce me neki mrko pogledat, je sto ima lanac kao prenos. sto ces, mi inzinjeri kad naviknemo na kardan tesko se na sto drguo vracamo...... ;D To moze da mu bude samo prednost jer je ocigledno da je dat akcenat za off-road (prednja guma 21 col) tako da je ovo motor za onog ko voli da mu ga da malo po bespucu a istovremeno da se ne odrice udobnosti po asfaltu idealan,+ redni dvocilindras ,sta ces bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor je super.Pravi enduro.Negde sam prochitao da je jako dobro optimizovan pa mu i potrosnja nije velika. Zao mi je za pad.Znam da je oporavak u letnjem periodu najgori a pogotovo sto si tek kupio ovako dobar Bike. Ja sam vozio moj Kawasaki sa naprslom podlakticom jer nisam izdrzao da sedim u kuci a nov motor me ceka u dvoristu. No ne preporucujem to nikome. ;D Cestitam na odlichnom motoru i brzo ozdravljenje.Pozdtrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da ! bas je prava enduraca u starom fazonu sa malo novih tehnologija i materijala !!! ;D mislim da je pun pogodak, od afrike je dugo falio takav bajk ! samo sto je laksi i jaci ! Mozda se desi cudo pa Honda opet napravi legendu !!! Bilo bi lepo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kakva crna Afrika Mikko, nemoj da te ko cuje, ona je preteca maxi endura, ovo je nesto sasvim drugo, vise mu dodje kao evolucija Trans Alp-a i slicnih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kakva crna Afrika Mikko, nemoj da te ko cuje, ona je preteca maxi endura, ovo je nesto sasvim drugo, vise mu dodje kao evolucija Trans Alp-a i slicnih motora Maaa ! bre ! Pa pravi veliki enduro ! zadnjih godina samo izbacuju sestotke i supermoto ! to je ok i sam volim ali fali nesto ovako, nova tenera je isto do j... ali ostade na 660 ! mozda i oni pojacaju na 850-900 ! meni je to idealan odnos zbog puta i off-a 600-ke su ok ali za krace puteve ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...