Vuleta 863 Napisano Januar 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 879 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan 2018. u povratku sa skupa iz Trebinja, imali smo privilegiju da se sretnemo sa ocem i sinom(14god) bmw rt1100 plavi.... Voznja im je bila za uzivanje nista preko 80km/h, upijali su svaki trenutak, klinac kez od uveta do uveta, ali je vidi se po njemu, vec dobro zarazen ovom nasom bolesti, pa kapiram da nisu imali tih problema tipa kada cemo stici, kaki mi se, piski mi se, gladan sam isl. Tako se prave uspomene za zivota i odnos izmedju dedeta i roditelja dize na neki nov nivo. Kazem, bilo je milina gledati ih.. Promenio Januar 24, 2021 član Vuleta 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 576 Napisano Januar 24, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Vuleta said: ..... sa ocem i sinom(14god) bmw rt1100 plavi.... Voznja im je bila za uzivanje nista preko 80km/h... Divno RT je super udoban motor. Greška u godinama putovanja bejaše to 2016ta.. Marko je tad imao 11.5 god a nikako se ne mogu porediti po udobnosti, prostranosti i sedenju RT i Hornet 600...a i ovo je malom bila prva duža vožnja motorom, i dan danas je pamti pre toga je išao samnom najdalje 120km od BG. Promenio Januar 24, 2021 član Kalesin 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1245 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Kalesin said: Divno RT je super udoban motor. Greška u godinama putovanja bejaše to 2016ta.. Marko je tad imao 11.5 god a nikako se ne mogu porediti po udobnosti, prostranosti i sedenju RT i Hornet 600...a i ovo je malom bila prva duža vožnja motorom, i dan danas je pamti pre toga je išao samnom najdalje 120km od BG. Majka, šta bi ti rekla policiji u stranoj državi kad na tvom srpskom motoru vide dete? Iz Beograda u Crnu goru sa 11,5 godina. Ono kao nije moj, stopirao je i reko da ima godine ili bi pokazala dokument s kojim je prešao granicu? Pitam za druga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 576 Napisano Januar 24, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, rast said: Majka, šta bi ti rekla policiji u stranoj državi kad na tvom srpskom motoru vide dete? Iz Beograda u Crnu goru sa 11,5 godina. Ono kao nije moj, stopirao je i reko da ima godine ili bi pokazala dokument s kojim je prešao granicu? Pitam za druga Punio je 12 u Septembru, niko nije ni pitao za godine..niko ne postavlja pitanje ukoliko detetu fali par meseci do 12te godine. A jedino me je granični policajac upitao a jel ga pustio otac...i smejao se... Promenio Januar 24, 2021 član Kalesin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...