acim 766 Napisano Jun 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://thekneeslider.com/archives/2007/09/29/suzuki-biplane-and-crosscage-concept-motorcycles/ Evo još jednog koncept motorcikla prikazanog u Tokiju prošle godine. Ima V4 agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan superiska mashina ovo mi se bas svidja.....extra....i da,zaboravih da pohvalim acima na jako dobrim temama o ovakvim motorima....bas mi se svidjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan neka...meni je zanimljivo da gledam,ako nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 23, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kako te ne mrzi da postavljas tolike teme o ovim sranjima? Oduvek sam voleo naučnu fantastiku, a nešto od toga se kasnije i obistini. Eto i mobilni telefon je bio plod naučne fantastike, pa ga danas svako koristi. Vidim da ima još njih na ovom forumu koji vole da čitaju u kom smeru ide moto industrija. Ne znam zašto ti to toliko smeta, jednostavno preskoči temu i gotovo. @Vladanaselje Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 23, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno je da još niko ne planira da promeni gumu, znači da više ne bude gume na točku nego nečega drugog. To je tako stari izum za koji do danas nije pronađena kvalitetnija zamena. Mada se čini da je za ovaj motor napravljena i guma sa nekom futurističkom šarom. Kako bilo, mislim da će motori na hibridni pogon uskoro postati realnost, osim što možda neće baš ovako izgledati, već tradicionalnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan super sto skreces paznju na ove koncepte, ima dosta zanimljivih cudesa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto ovo zanima ali me jako mrzi da kopam po netu Hvala na trudu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ladno bi mogao da se otvori podforum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D !!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma lepo ali meni ovo vise lici na Konkord nego na biplane ( dvokrilac ) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike,super teme,samo napred za nas koje to interesuje :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan ACime samo ti pisi !teme su ti strava(imogu da se kladim da ce vecina ovih motora uci u proizvodnju narednih godina) ako bog da para i srece mozda ih budemo i jednog dana vozili!samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno je da još niko ne planira da promeni gumu, znači da više ne bude gume na točku nego nečega drugog. To je tako stari izum za koji do danas nije pronađena kvalitetnija zamena. Mada se čini da je za ovaj motor napravljena i guma sa nekom futurističkom šarom. Kako bilo, mislim da će motori na hibridni pogon uskoro postati realnost, osim što možda neće baš ovako izgledati, već tradicionalnije. Da bi se guma zamenila necim drugim potrebno je ipak nesto mnogo revolucionarnije. Nesto sto bi omogucilo kretanje bez trenja kao sto stoa to radi Maglev ali bez ogranicenja u smislu magnetne staze. (http://en.wikipedia.org/wiki/Magnetic_levitation_train) Inace, na poboljsanju samog materijala od kojih su gume napravljene i na poboljsanju samoe konstrukciji sara je dosta napravljeno od postanka prve gume, koliko god delovalo da nekih znacajnih promena nije bilo. Jos dugo cemo da "taremo" gumama po putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ali bi, recimo, mogla da bude providna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Tacno. Svidja mi se razmisljanje. Verovatno bi mogla da se napravi providna sa danasnjim materijalima bez gubitka na performansama. Celicna armatura bi mogla da se zameni nekim kevlarom ili sl. Mada, opet tesko da bi mogla da bude toliko providna da deluje kao da motor lebdi. Ja bih bio zadovoljan kad bi bar mogle boje da se biraju, ne mora providna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi definitiwno odabrao belu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.scooter-attack.com/pics/small/ag-460000.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan dal imaju takve gume da se kod nas pazare? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...