Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Tesseract

Recommended Posts

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ovaj koncept je predstavljen još prošle godine, ali se ne sećam da je o tome bilo reči ovde, pa rekoh, možda ga neko nije video.

tesseract.jpg

http://www.autoblog.com/2007/10/07/tokyo-2007-preview-yamaha-tesseract-concept/

Ima V-Twin agregat, podseća na Piaggiov MP3, ali ovaj ima 4 točka od kojih svaki ima sopstveno vešanje. Izgleda kao osmi putnik, ali bih ga vrlo rado posedovao  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 212 postova

stp je previseprevise je...ovo je meni suludo...i nesto mi se ne svidja...naravno,svako ima svoje misljenje,tako da komentare na moj post zadrzite za sebe....

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

UUUUUUUuuuuuu, divno. A ja počeo da razmišljam da skupljam lovu za ATV... Bože budale... Samo da ovo čudo izađe iz proizvodnje... ;D ;D ;D

Evo još slika...

Ovdje mogu da se vide još neki koncepti...

Dosta za sada...

• Drug član, 1261 postova

A smisao svega ovoga je... ???

To pitanje je postavljeno i Suzukiu kada je 1987 napravio GSXR, i pokazalo se da ti ljudi u razvoju malo bolje poznaju ljudsku psihu, a bogami ljudi iz markrtinga dobro poznaju psihu onih koji imaju pare.

• Zainteresovan, 748 postova
  • Motocikl: BMW R nine T Rural GS

Jedan od razloga zasto voziti motor je i njegova prakticna strana u gradskim guzvama, izmedju ostalog. Sa ova 4 tocka nisi bas za provlacenje kroz BGD jungle, tako da i dalje ovo za mene nema smisla. A kad budem imao love za ovakve igracke koje se provozaju ponekad ponegde... O tom, po tom ;D

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Secam se da sam jednom na nekom americkom forumu o RC51 (njihova oznaka za VTR SP1/SP2) video trajk karabudz napravljen od RC51 motora, koji je inace Honda namerno napravila samo za SuperBike trke (zato sto tadasnji CBR nije mogao da parira Ducatiju i tadasnjim SuperBike pravilima) i nisam mogao da izdrzim da ne pitam 'Zasto??'. RC51 (tj. VTR SP1/SP2) je cistokrvni motor pravljen za trke, a neko to kasapi i pravi trajk...

Medjutim, odgovor me je oduvao. Lik koji je to napravio jer nepokretan i nije hteo da odustane od voznje motora i to bas tog motora... Odgovor mi je sasvim imao smisla. Ne znam koliko se ta prica poklapa sa ovim konceptom, ali definitivno postoje ljudi koji ce to voziti iz svojih razloga.

• Drug član, 1826 postova

Zanimljiva masina, nema sta. I vreme je bilo za neki novi koncept. Osim Segwaya koji je ipak nesto drugo, ili MP3 nisam skoro video nesto novo i drugacije. Ljudima nikad dosta ovakvih igracaka, koliko god to okorelim bajkerima izgledalo bljak. Ne znam koliko moze da se nagne u krivini, verujem da ono na videu nije maximum, ako jeste nisam bas impresionirn. U svakom slucaju, siguran sam da bi ga bilo zabavno provozati mada bas ga bas nebi kupio.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja