milloske 39 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jbg Tek sad citam sta se desava. Zao mi je momaka, ako se predomisle racunajte na +1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaljavi 1 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan ako se ipak predomisle,ili im slucajno zafali za povratak,mogu da racunaju i na mene.cekamo racun ...:} Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan +1 ucestvujem i ja ukoliko se pokrene akcija uplate na racun.Momci ne dajte se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jun 25, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam procitao mail, ali ne vidim nigde racun? Dajte racun pada uplacujemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan +1 pa cak i ako su odustali neka se gomila kamata za dogodine. DAJTEEEE RAAACUUUN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebstel 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan alo ljudi ja sam sada video mail dajte racun pa da preduzimamo nesto od mene pomoc stize koliko mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 26, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh bem ti!!! Ostavili ste me bez reci! Odavno sam ponosan sto sam clan ovog foruma, ali ovo sve prevazilazi. Vec 15 minuta sedim i smisljam kako da napisem sta se desilo i zasto smo odustali. Sa nekoliko vas smo pricali vise puta telefonom i znali smo da imamo podrsku i da ima ljudi koji bi zeleli da nastavimo i koji bi da pomognu,... ali nismo imali pojma da se ovako nesto desava na forumu! Ne mogu da nadjem reci i nacin kako bih se zahvalio svima koji su pokusavali da pomognu i da organizuju pomoc. Ali evo sta je i kako je bilo, posto telefonski to i nije bilo jednostavno preneti. Sto se tice kinte, nije trebalo da bude sva na jednom mestu i to i nije trebalo da bude slucaj. Kada smo kretali u subotu usput sam vrsio uplatu na racun da bih imao kintu i na kartici i to je razlog sto je bilo sve na gomili. Sve u svemu, malo pre Brna, nocu smo stali na kamiondzijskom parkingu sa menjacnicom, da razmenimo nesto novca za kamp i pice, i da kupimo vignjetu za kola. Sve do tada tacno znam kada, zasto i odakle sam izvadio novcanik i gde sam ga vratio. E taj put se uopste ne secam sta sam sa njim uradio. Uglavnom sutradan kod prvog tocenja goriva sam shvatio da ga nema. Da li je bila neka moja glupost, pa da sam ga spustio negde na motor posle menjacnice i da mi je spao, ne znam. Malo mi je tesko poverovati posto je imao lanac, i cuo big ga da je pao negde. A isto tako ne mogu da tvrdim ni da su ga ukrali negde. Ne vidim kako u menjacnici ili u kampu... Jednostavno nemam objasnjenje.... ne znam sta se desilo i sada je vec suvisno razmisljati o tome. Inace izgubljeno je oko 800eur, 3 platne kartice, licna karta, bilo je tu jos nekih dokumenata... seticu se kada mi budu trebali, ali mislim da nije nista bitno... A sta dalje? Pa kada smo shvatili da ga nema, ponovo smo sve proverili, a onda sam ja vozio oko 100km nazad do menjacnice od prethodne noci, praveci ko zna koliko prekrsaja, pocev od extremnog prekoracenja brzine, pa do polukruznog okretanja na auto putu na mestu gde je ograda prekinuta. Posto nista nisam nasao, otisao sam do kampa, proverio bungalov (koji nije bio jos ni pospremljen posle nas). Posto ni tu nije bilo nicega 100km nazad do OMV pumpe gde su me Joseph, Chioarla, njegova zena i sin cekali. Tada smo otvorili svaciji prtljag i pregledali sve do detalja. Posto je to bila poslednja slamka, nesto se moralo dalje. Rumuni su nastavili dalje. A mi smo doneli odluku da nastavimo put nekuda sa kintom koju imamo.Krenuli smo prema Austriji u nadi da cemo naci internet kafe da ja pronadjem broj telefona banke da blokiram racun. E pa u ceskoj internet ne raste na drvetu i kome god smo pomenuli tu rec, misteriozno su pokazivali u pravcu sledeceg sela (u fazonu mozda oni imaju). Inace je tesko sporazumeti se posto Cesi pricaju i razumeju iskljucivo Ceski. Dok smo dosli do Austrije vec sam zamolio Dexterra i Djenerala da mi iskopaju broj banke i ispostavilo se da do ponedeljka ne mogu nista uraditi. Inace na internetu nema SOS 24/7 telefonskog broja za blokadu kartica!!! Kada su me pitali zasto nisam zvao SOS broj i kada sam ih ja pitao gde moze da se pronadje, odgovor je bio..... u prospektu koji smo vam dali sa karticom!!! Sutradan mi je raspolozenje bilo dosta lose. Bilo je to nesto kao ... to ipak nisam sanjao! Nagovorio sam Josepha da krenemo prema Nemackoj da posetimo neke moje rodjake da se bar okupamo i spavamo u krevetu jednu noc. A i kontao sam da cemo se odatle moci javiti i na forum. Tada smo poceli dobijati poruke da ne odustaljemo, ali nismo znali sta se desava ovde. Rodjake nisam nahvatao... imao sam stari broj telefona tako da smo pronasli neki kamp i po mraku i kisi postavili sator. Sledece jutro je zvao Motoholic 2-3 puta da nas nagovori da se okrenemo prema severu. Rekao je da ce se stvari vec nekako resiti, ali ja sam vec blokirao kartice i sredstva sa racuna nisam mogao da podignem niti prebacim. Verovatno bi moglo da se resi preko ambasada, nekih predstavnistva i kojecega ali i do toga treba doci, pa procedura, pa ... a vreme prolazi. Sve u svemu da smo mi mogli da naslutimo kakva je atmosfera na forumu u vezi ovoga, pa jos i da ste nas nagovorili da prihvatimo taj novac i da smo se oklrenuli jos bi mozda Nordkapp i bio dostizan. Manje vise nije problem godisnji.. na posao se moze zakasniti par dana... veci problem su bile vize koje bi nam iscurile. A isto tako odradili bismo voznju u zurbi, jurcajuci, vijajuci kilometre i vreme da stignemo sami sebe, i ne bismo videli nista da vam ispricamo, ne bismo slikali, ne bismo snimali,... Ja sam jos i razmisljao to jutro o opciji, kada je Motoholic prvi put zvao, ali kada sam otvorio kartu.... daleko smo vec bili od Danske i Norveske... nadoknaditi ta dva dana .... nemoguce. SVe u svemu, pokusao sam da ostavim iza sebe cinjenicu izgubljenog budjelara i cinjenicu da ce Nordkapp morati da nas saceka, i odlucili smo, da kada smo vec tu gde smo da iz situacije izvucemo najbolje sto mozemo i da predjemo Alpe. Tako cemo sa sobom doneti bar jedan putopis, doduse kratak, od samo nekoliko dana, ali obecavam da ce vam se svideti. Verovatno ni ovo objasnjenje nije najbolje, ali u datom tenutku i situaciji, ovo nam je bila jedina pametna opcija. Sta reci... hvala svima koji ste te toliko angazovali oko svega ovoga. Opet kazem... ne znam kako da izrazim zahvalnost... Zao mi je i sto ce Nordkapp morati da me ceka... valda ce da izdrzi bez mene jos malo,... ali sigurno ga odradjujemo uskoro! Trenutno smo u Ljubljani kod Mokla. Ostajemo ovde danas i veceras. Popodne nas Mokl, TomoB, BMW,... vode u obilazak Ljubljane. A ja cu sad pokusati da probudim Josepha pa da skoknemo do Postojne. Davor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 26, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, scheise... OK, vi ste razmotrili sve mogućnosti tako da šta je tu je... Next time... Nego sad možete lepo na Postojnu pa do Portoroža, pa do Istre pa do Dalmacije pa sve do Bara uz more pa lepo nazad Ibarskom... I to bi bilo nešto jako lepo... Que sera, sera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jun 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Shit happens.....Samo treba biti jak i ne dozvoliti da te problemi ophrvaju i unište puno lepih stvari koje ste doživeli na putu i oko njega. Srećan povratak i čekamo reportažu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Steta, ali tako je kako je, lep provod i srecan povratak This time, next year we ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Posle tvog detaljnog odgovora, razumljivo je sto ste odustali...........ipak nesto vrlo lepo se desilo........SOLIDARNOST bikerska se pokazala u svom najlepsem svetlu, to me jako, jako raduje. Ovako se na najlepsi nacin pokazuje pozitivan bikerski duh, ponosan sam sto sam biker (mada u godinama.....). Samo napred, bice prilike za Nordkapp, .........a sada na posao......hocemo Alpe u najboljem izdanju i to bez jednog km autoputa. Sretno vam bilo i samo napred sa osmehom..... Veliki pozdrav od Marokanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Quassar junace... kao svima ostalima i meni je zao, ali nadam se da ce vam bar ostatak puta bit po meraku i ne sumnjam da cete odradit dobru reportazu sto se moje ekipe tice mi krecemo u utorak 1.07. i idemo pravac ka TomuB i Moklu... pa cu ih kontaktirat da nas ocekuju nedje daleko u noc na jedno pivce za zivce pred spavanje jos jednom, gore glavu i bice prilike da se osvoji sjever... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takve ili slicne stvari se jednostavno dogadjaju, Nama ili nekome drugome svejedno ali dogadjaju se. Par dana si ljut na samoga sebe a onda uvidis da i nije tako strasno, ako je moglo biti i puno gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Slabo pratim mail tako da tek sad sam procitao sve ovo od a do Sh. Jako mi zao sto vas je to zadesilo znam koliko ste se radovali tom putovanju,videlo se po vama dok ste pricali o tome.Nadam se da cete opet isplanirati tako nesto a sa ovakvom podrskom koju su forumasi pokazali to nebi bio problem Srecan put nazad i ako zatreba neka kinta tu sam i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nisam proveravao mail i eto tek sada sam saznao za ovo... ne mogu da verujem kakav maler vas je snasao momci! :-[ Moje misljenje je da niste trebali da odustanete, gomila ljudi ovde bi mogla da izdvoji makar i neki najskromniji deo para pa da se lepo skupi kinta za vas i da nastavite vase lepo putovanje. Stvarno mi je zao... :-[ :-[ Naravno ako bude trebalo nekih donacija da ponovite ovo vase putovanje tu sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo sedim vec pola sata i citam sve stranice. malo pre sam video na mejlu poruku za pomoc. neznam sta da kazem, nego stvarno svaka cast svima, vidi se ko je pravi bajker, i ko ima srce i dusu, Bog vas blagoslovio sve! jer vidim da su odustali od putovanja, ako kojim slucajem zatreba, dajem 50$.toliko od mene, pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 26, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se prijavim ponovo. U Ljubljani smo primljenni kao najbolji prijatelji, uzivamo u gostoprimstvu nasih kolega Mokla, TomeB i Bojana (BMW). Sto se tice izvestaja iz alpa, bice putopisa... ne brinite. A sto se tice onih donacija od pre nego sto smo krenuli... moje misljenje je sledece... 1. Kako prikupimo kintu tako cemo vratiti svakome ko nam je pokusao pomoci... posto cilj nije ispunjen 2. Kako prikupimo kintu tako uplatimo na neki racun da lezi i skuplja kamate za sledecu priliku 3. Kada prikupimo kintu doniramo za neku humanitarnu akciju Odluka je na vama koji ste nam pre pocetka pokusali pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc stigoh sa puta iz Sarajeva-Tare-Kraljeva i sad citam ovo...steta za Nordkap, bas steta...ali i Alpi su lepi, ima se sta videti i slikati...no surrender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek, kasno sam pročitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Davore druze, odmah da ti kazem da meni ne treba nista da vratite. Mozete samo da ocekujete da cu vam pomoci i sledeci put. Zao mi je zbog svega, ali mi je isto tako zao sto se nisu svi odazvali na vreme jer bi misiju sigurno ostvarili. Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Davore poceo si da brljavis. ;D ;D ;D ;D ;D Ajd` udahni tri puta duboko i pokusaj da se opustis. Razumem vas potpuno, ali nije kraj sveta. Seti se samo kad ste Joseph i Ti pomogli onim biciklistima, onako u prolazu. Ko zna kome ste sve tako jos pomogli i sigurno ne ocekujete da vam nesto vrate. Prijateljstvo je dovoljno! Svima nam je zao sto 'Nordkapp' nije uspeo ovaj put, ali bice prilike. Sad lepo napravite plab 'B' u skladu sa mogucnostima i sto pre zaboravite neprijatnosti. Uzivajte bar malo u ostatku odmora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Davore poceo si da brljavis. ;D ;D ;D ;D ;D Ajd` udahni tri puta duboko i pokusaj da se opustis. To je sigurno od planinskog vazduha Nemojte da zezate i popite po neko pivo bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jun 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se prijavim ponovo. U Ljubljani smo primljenni kao najbolji prijatelji, uzivamo u gostoprimstvu nasih kolega Mokla, TomeB i Bojana (BMW). 2. Kako prikupimo kintu tako uplatimo na neki racun da lezi i skuplja kamate za sledecu priliku 3. Kada prikupimo kintu doniramo za neku humanitarnu akciju Sad mi nešto pade na pamet ideja ;D Mogli bi da napravimo neki fond, otvorimo račun gde bi uplaćivao ko koliko i ko kad može, a parice sa kamatom (jbg, malom, ali daj šta daš) bi se koristile kada dođu ovakva putovanja za pomoć drugarima.... Moglo bi to da se nekako lepo organizuje, šta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se prijavim ponovo. U Ljubljani smo primljenni kao najbolji prijatelji, uzivamo u gostoprimstvu nasih kolega Mokla, TomeB i Bojana (BMW). 2. Kako prikupimo kintu tako uplatimo na neki racun da lezi i skuplja kamate za sledecu priliku 3. Kada prikupimo kintu doniramo za neku humanitarnu akciju Sad mi nešto pade na pamet ideja ;D Mogli bi da napravimo neki fond, otvorimo račun gde bi uplaćivao ko koliko i ko kad može, a parice sa kamatom (jbg, malom, ali daj šta daš) bi se koristile kada dođu ovakva putovanja za pomoć drugarima.... Moglo bi to da se nekako lepo organizuje, šta mislite? ma jok. ako bude zatrebalo, za nedaj Boze, mi se mozemo izorganizovati za kratko vreme da bacimo pare na racun, i nece im nista biti, parama. ovo neka bude za nauk, i ako treba lako cemo skupiti, evo vidi se iz prilozenog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...