jamana 43 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece,narode motoraski.Dugo vec razmisljam sta kupiti.Vozio sam motore pre 15tak godina,zzr 600,rd350,rm250 i onda sto zbog para a sto zbog zauzetosti,porodicnih problema i sranja u drzavi skrasih se sa zoljicom i autom.Posto je zolja spora i slaba te su me razni manijaci pritiskali uz ivicnjak .Prosle godine kupim Yamahu YBR 125.Razmisljam,ima dovoljno snage da zbrisem kad me isteruju sa puta(vozim 90 posto po gradu),malo trosi,jevtin i lep motor(volim taj retro fazon) a opet brz je.Avaj!Ponovo mi proradi benzin u venama te bih sad nesto jace.Svako se rasteze koliko moze te sam limitiran na nekih 2500 evrosa.I sad sam u dilemi iz naslova.Da li Dominator iz 90tih,(Honda je Honda) ili nek Yamaha xt opet iz 90tih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ako biras izmedju te dve marke po meni ti je bolji izbor yamaha, inace mislim da ti je najbolji dr big Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidi jedan, vidi drugi, sedi pa razmisli šta ti više leži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je Yamaha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guda 0 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pre par meseci sam sa istom količinom para bio u istoj dilemi, ali sam imao i trećeg kandidata KLE 500, koji je pobedio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao istu dilemu. Dominator 93 i xt 600 90. Obadva su bila po 1600 jevreja. Taman se odlucim za dominatora, kad vidim yamahu tenere xt 600z. Uzeo sam njega zbog bolje aerodinamike, male potrosnje (na dominatoru je potrosnja oko 6,15, dok je na mom 4-5 l), mnogo veceg rezervoara i jos nekih sitnica. Obadva su odlicni motori i dele ih nijanse. Ako volis malo brzu voznju, uzmi kao sto rece guda kle 500. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam doshao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! pozdrav za gudu! Pre par meseci sam sa istom količinom para bio u istoj dilemi, ali sam imao i trećeg kandidata KLE 500, koji je pobedio. jamana, mislim da ti je jasno sta uzeti... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jun 28, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da uzmem yamahu xt ali 125ccm i mislim da je bolje uzeti yamahu , mada mi se i kle svidja razmisli dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao i Yamahu xt`97 i Hondu Dominator `95, oba su bila korektno odrzavana. Slicni su za upravljanje ali mi se cini da je Honda Dominator malo vise User friendly, i laksa za voznju a da je Xt malo divljiji iako domina ima 50ak kuba vise. Vise mi se svidja spusteni prednji branik Dominatora, dok XT vise deluje kao kros. To je kao da uporedjujes fizicki kawu klr i kle. Treba ih probati , i menjac i prenosi su im drugaciji, i drzanje u krivini i ostalo... Retko ko se zali na XT, mozda ipak Yamaha. Dobro su ga odradili. Mada je malo spartanski, bez mnogo detalja. Nema cak ni merac goriva. Naravno , pricamo o pomenutim godistima i serijama. PS Mislim da je Dominator nesto nizi, sediste naravno, a da mu je tank nesto izdignutiji, nekako deluje oklopljenije i putnickije od XT-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je veca, manje trosi i......ma uzmi yamahu i uzivaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da uzmes neka te dobro sluzi....Dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 19, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim zbog svih ljudi koji su pomogli da se odlucim.U medjuvremenu sam kupio Cagivu Canyon 500 i lepša mi je od druga dva pomenuta motora.Sad,da li može da zameni Yamahu i Hondu,videćemo.Hvala svima na dobrodošlici i savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6138 Napisano Novembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim zbog svih ljudi koji su pomogli da se odlucim.U medjuvremenu sam kupio Cagivu Canyon 500 i lepša mi je od druga dva pomenuta motora.Sad,da li može da zameni Yamahu i Hondu,videćemo.Hvala svima na dobrodošlici i savetima. A znamo i od koga ;D Neka te lepo služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 19, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Novembar 19, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ta cagiva je odlican motor meni se mnogo svidja i ako si kupio onaj sto se prodavao na forumu jeftino si prosao. neka te zdravo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao P.S. Zamaha xt ipak, barem po meni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Novembar 26, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Meni je lepsa YAMAHA ,opet to je moje misljenje,nekom mozda vise odgovara Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...