Nani 0 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me da li su zakonom zabranjene kross kranponke za voznju cestom, gradom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 1, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znamo, nisu. Jedino motocikl treba biti "street legal" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6023 Napisano April 1, 2020 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Misllm da ce se kramponi jako brzo trositi na asfaltu, moje iskustvo sa kvadovima.A i klizave su na asfaltu. Zabranjene nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano April 2, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi uopste vozio kramponkama po asfaltu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano April 2, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Nikola2607 je napisao: Zasto bi uopste vozio kramponkama po asfaltu? Za ove nase puteve, ja bih montirao gusenice od tenka kad bih mogao... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17050 Napisano April 2, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zrno369 je napisao: Za ove nase puteve, ja bih montirao gusenice od tenka kad bih mogao... A po čemu su to naši putevi baš toliko loši i koji te to put koji koristiš toliko iznervirao? Da su baš svi zlatni nisu, ali da su baš katastrofalno loši, nisu ni to. Provezem godišnje 10-15.000 km (uglavnom lokalni i regionalni putevi, autoput ne koristim) i uopšte nisam primetio da je situacija baš tako tragična. Ima puteva koji su sa rupama i koji su krpljeni, ali daleko od toga da nam trebaju kramponke (ili tenkovske gusenice) da bi se vozili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano April 2, 2020 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E ziko, lako je tebi kad imas ladju GS-a, a mi sa sportacima kicmu polomismo al dobro, bar nemamo kamen u bubregu Al da ne gresim dusu, nisu nam putevi bas toliko losi, a nisu bas ni preterano dobri, ja bi reko od 1 do 10 smo neka 5-ica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17050 Napisano April 2, 2020 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Biker-Boy je napisao: E ziko, lako je tebi kad imas ladju GS-a, a mi sa sportacima kicmu polomismo al dobro, bar nemamo kamen u bubregu Al da ne gresim dusu, nisu nam putevi bas toliko losi, a nisu bas ni preterano dobri, ja bi reko od 1 do 10 smo neka 5-ica. Pa jebi ga, ne možemo mi situaciju da prilagođavamo nama, nego mi moramo da se prilagodimo situaciji. Putevi su takvi akvi jesu, pa vozila koja nabavljamo moramo tome da prilagodimo, ili da biramo puteve koji odgovaraju tome što imamo. Motori kao što su Transalp, Afrika, KLE, Tenera, TDM, GS, ... mogu da posluže kao univerzalnio prevozno sredstvo (dovoljno brzo na dobrom putu i dovoljno prohodno i udobno na lošem), a sportaci ipak moraju da biraju nešto bolje. Promenio April 2, 2020 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano April 2, 2020 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, realno te velike endurače i slično su najbolji izbor, nema tog puta kojeg se stide, a naši putevi su pesma za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano April 2, 2020 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da imam izbor uvek bih uvek terao neku gumu u varijanti 70/30 u korist asfalta. Jedino što mogu je MT60 Pirelli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano April 9, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje konja kupiti, moze po putu, a moze i po travi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...