Frisch 3 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ex-Yamaha Tracer 900, ex-Honda NC700X, ex-Aprilia Shiver 750 GT, ex-Yamaha Dragstar 650 Classic, ex-Suzuki DR650SM SuperMoto, ex-Kawasaki KLR250, ex-Yamaha XJ600 Radian, ex-Honda NX650 Dominator... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! - Kao što i sam naslov kaže, kupio bih fabrički vizir za Hondu NC700X. Preko ih ima na oglasima uglavnom po cenama od 30€ do 50€ ali zbog momentalne situacije u kojoj se svi nalazimo, nabavka istih je neizvodljiva... Na motociklu imam produženi vizir Givi D1111ST ali nikako da se naviknem na njegovu visinu pa bi u obzir došla i eventualna zamena. Dakle, originalni kratki + neka doplata za Givi... sve po dogovoru. - Takođe me zanima i fabrički nosač za top case. Kontakt može i preko Viber-a na moj broj 060/7575156. Veliki pozdrav svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se Ivanu (Bg) koji pravi vizire. Ja uzeh od njega za moj Transalp, s tim sto ga je napravio po modelu Givijevog koji on ima, ne znam za tvoj motor. Radi i sad tokom ove korone, inace u normalnim uslovima radi i po principu da mu oteras motor pa da ga skroji na licu mesta. Ok je i sa cenama, jeftiniji je od brendiranih namenskih vizira. 0642847847 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frisch 3 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ex-Yamaha Tracer 900, ex-Honda NC700X, ex-Aprilia Shiver 750 GT, ex-Yamaha Dragstar 650 Classic, ex-Suzuki DR650SM SuperMoto, ex-Kawasaki KLR250, ex-Yamaha XJ600 Radian, ex-Honda NX650 Dominator... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno za info! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frisch 3 Napisano Jun 14, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ex-Yamaha Tracer 900, ex-Honda NC700X, ex-Aprilia Shiver 750 GT, ex-Yamaha Dragstar 650 Classic, ex-Suzuki DR650SM SuperMoto, ex-Kawasaki KLR250, ex-Yamaha XJ600 Radian, ex-Honda NX650 Dominator... Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo aktuelna potraga za OEM vizirom, nosač nabavljen... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4391 Napisano Jun 15, 2020 Drug član, 362 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moze jedno pitanje, gde si nabavio nosac kofera? Da li je oriđiđi ili neki zamenski?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...