Bokam 100 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan On 7/7/2025 at 3:49 PM, Bokam said: Auspuh sam porucio ovde u GR al jos nije stigao mozda sutra ima ih vise vrsta od Sebringa, Turski i Apido. Odsedam kod nasih ljudi tako da kad stigne donece za Srb i poslati mi kurirskom ako ne stigne do prekosutra. Link odakle sam porucio : ΕΞΑΤΜΙΣΗ HONDA ASTREA GRAND 100 | YAMAHA MOTOPARTSVERVEROGLOU.GR ΕΞΑΤΜΙΣΗ HONDA ASTREA GRAND 100 Pogledajte ovde ima i takvih kakve vi zelite, mozete poruciti u GR stigne kao i kod nas za 3 dana na adresu. Ima dosta vrsta i proizvodjaca. Moj treba da se doradi malo i bice ok. Mislim da cu vratiti nazad na 34 zuba sa ovim auspuhom ima bolje ubrzanje al krajnja se smanjila. Takodje nisam dobro namestio bio gumu na karb pa je dobijao vise vazduha i bolje isao, od kako sam vratio gumu lenji je na gasu motor. Porucicu pecurku pa cu probati sa njom. Promenio pre 19 sati član Bokam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...