Cvijanović 1855 Napisano Jun 13 Drug član, 767 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako se sećate Orion apollo modela....Izmislio underbone u odnosu na Kymco visa. Daleko od toga da je Kymco loš,ali sa visaR 50 modelom su napravili švindleraj za anale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 87 Napisano Jun 19 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je cdi i namontiran, razlike nema jer u obrtaje preterane ne ide verovatno zbog auspuha. Cekam bombinu jos i onda cu i karaburator da prestelujem. Na onom sraficu za stelovanje kvacila kao da mi malo flisuje ulje jel to normalno? Desilo mi se da je ostao u drugoj brzini i kad sam dao gas kao da je proklizalo kvacilo, treba da prestelujem ili se to jednostavno desava? Auspuh se vija iz Turske i dalje, a kilometraza raste lagano sad ce i servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 65 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Nije normalno, trebao bi biti gumeni O prsten koji to sprečava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3158 Napisano Jun 25 Ne silazi, 5236 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je cdi i namontiran, razlike nema jer u obrtaje preterane ne ide verovatno zbog auspuha. Cekam bombinu jos i onda cu i karaburator da prestelujem. Na onom sraficu za stelovanje kvacila kao da mi malo flisuje ulje jel to normalno? Desilo mi se da je ostao u drugoj brzini i kad sam dao gas kao da je proklizalo kvacilo, treba da prestelujem ili se to jednostavno desava? Auspuh se vija iz Turske i dalje, a kilometraza raste lagano sad ce i servis.Треба да прештелујеш, ако си га дуго возио тако, џаба штеловање. Одврни мутер и ЗАВРНИ шраф шрафцигером четврт круг и удари контру мутером, па пробај. Можеш добити стање да теже улази у четврту, поготово ако не исцедиш тречу. Не нервирај се, провозај мало и пробај да шалташ и тренутку кад си отпустио гас. Пиши шта си урадио.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 87 Napisano Jun 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, primetio sam jednom ili dva puta da se to desilo na momenat. Stigla je bombina, porucicu ulje i svecicu, pa cu kad se vrnem sa odmora lagano da sve odradim. Koja svecica ide iridijumska oznaka i proizvodjac i na kolko se steluju ventili? Promenio Jun 25 član Bokam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3158 Napisano Jun 26 Ne silazi, 5236 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, primetio sam jednom ili dva puta da se to desilo na momenat. Stigla je bombina, porucicu ulje i svecicu, pa cu kad se vrnem sa odmora lagano da sve odradim. Koja svecica ide iridijumska oznaka i proizvodjac i na kolko se steluju ventili?Вентили се летос оставе мало штракави, а зими 0,05. Прештелују се сваких 3000км, или на сваку другу промену уља. Кад кажем штракави мислим на осет прстима, не користим шпиунку за "штракаво" штеловање. Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 87 Napisano Sreda u 17:33 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ima lepih sprava u GR. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 87 Napisano Sreda u 17:33 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3404 Napisano Četvrtak u 10:18 Drug član, 1692 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega treba da kapariše Pedu Sniper, ako mu se pokaže ok prvih par dana idem i ja da dam kaparu :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3404 Napisano juče u 11:48 Drug član, 1692 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Peda kaparisana, čekamo isporuku pa javljam utiske. Srećan ko da ja kupujem :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11809 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 2689 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupis ,otvori temu Peda Sniper. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8229 Napisano pre 22 sati Drug član, 3361 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima i jedan nov na tržištu da je 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3404 Napisano pre 21 sati Drug član, 1692 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima i jedan nov na tržištu da je 125?Kod nas na tržištu najbliži je Kymco 110Edit: ima i honda supercub 125, 4350eur :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8229 Napisano pre 19 sati Drug član, 3361 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da ga imaju u ponudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...