Jump to content

Moto Zajednica

Kymco Visa R 110?

Recommended Posts

• Ne silazi, 4120 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

@astmario u Grčkoj bi trebalo da ima sve za Visu. Probaj da ih kontaktiraš, dal šalju u RS, ako već nisi.

WWW.KYMCO-PARTS.EU

kymco parts παπια , ανταλλακτικα παπια ΚΥΜΚΟ visa r 110, kymco antallaktika visa r 110, ανταλλακτικά visa r 110, kymco visa r 110, ανταλλακτικά visa r 110 kymco parts παπια...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 171 postova

Hvala! Kolega ga je prethodni dan provozao do Batajnice i nazad do Pazove, ja danas lagano u Karlovcima pauza i posle u Srbobranu. Lagani tempo 65/70 km/h preko Banstola, nisam se usudio na auto put zbog kamiona. Kad je kolega za Solun caskom mogu i ja za Becej. Od Karlovaca do Beceja je potrosio motorin 250 din stotke Nisove :). Na prvi pogled karburator i auspuh kao da su isti kao na 50cm jel moguce? 

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 3281 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
24 minutes ago, Bokam said:

Hvala! Kolega ga je prethodni dan provozao do Batajnice i nazad do Pazove, ja danas lagano u Karlovcima pauza i posle u Srbobranu. Lagani tempo 65/70 km/h preko Banstola, nisam se usudio na auto put zbog kamiona. Kad je kolega za Solun caskom mogu i ja za Becej. Od Karlovaca do Beceja je potrosio motorin 250 din stotke Nisove :). Na prvi pogled karburator i auspuh kao da su isti kao na 50cm jel moguce? 

...a zašto bacaš pare sa 100 otkana? 

Taj koncept agregata je iz 40tih, kompresioni odnos mali, tebi 100 oktana ništa ne znači. 

Ed je na CUB obišao svet, što ne bi ti prešao 100km.. To su točkovi sveta, najprodavanije mašina u istoriji čovečanstva, nemoj da sumnjaš u nju. 

Promenio član Andrej_Hotstepper
  • Sviđa mi se 5

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: Kymco Visa
13 hours ago, Bokam said:

Auspuh je vizuelno isti, ali je promer cevi veći, nistu isti kataloški brojevi. Na Visa 50 je Mikuni V12 karburator, 110 mora imati veći.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 5102 postova

Ако 12 значи промер карбуратора, то је и за 50 премало. 50 вози 17, а 110 19. Ја терам 21 а терао сам и 22 али са печурком ко што ви кажете за спринт филтер. 21 терам са стандардном филтер кутијом.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

Spoljnji Fi izduvne grane je 22mm, karburator je Mikuni ali nikako nemogu da nadjem oznaku, ima unutar kruga nesto pise i na samom grlu karba. Kad budem stelovao ventile onda cu skinuti sve plastike pa videti. Probacu i sa stelovanjem karba kako je Krokodilko objasnio na nekim prethodnim stranama. Retrovizori su uzani kao sto je naveo kolega jedva da se ista vidi iza vozaca.

Slika karba…
IMG_1310.thumb.jpeg.b2c569d9d54bc6e599cfb6bba7b2ed93.jpeg
Да карб је мали а грло је бар 17, по мени. Ја би одмах то конвертовао. Исто провери и усисни порт на глави цилиндра. Ако је мали, срање. Само кажеш да иде 70, то не би могао са малим каналима на глави.

• Hvala 1

Hvala! Iskreno ide 85 ali posle 70 mu treba vecnost da ubrza, znam da je pisano da treba da ide 100 ako je sve ok. Necu na trke nego jednostavno se i meni cini da bi trebalo malo da je zivlji. Od nedelje sam na GO pa cu se igrati, imam stari auspuh od A 35 pa cu bas da vidim sirinu i kako bi moglo da se prevari.

Hvala! Iskreno ide 85 ali posle 70 mu treba vecnost da ubrza, znam da je pisano da treba da ide 100 ako je sve ok. Necu na trke nego jednostavno se i meni cini da bi trebalo malo da je zivlji. Od nedelje sam na GO pa cu se igrati, imam stari auspuh od A 35 pa cu bas da vidim sirinu i kako bi moglo da se prevari.
Ако је 110, мали карбуратор и константно посна смеса уништава вентиле, клип, цилиндар.

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 1

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: Kymco Visa

Ja sam na fabričkom grlu za 50icu, kupio kod nas drugo na oko slično, nije istih dimenzija, nije mogao filter za vazduh da legne na svoje mesto sa njime, nisam tada imao vremena da jurim onaj okrugli, pečurku što kaže krokodilko pa je ovo ostavljeno.

Tako da tu moraš tačno izmeriti postojeće što se tiče visine i svega, uračunati drugi karburator pa onda juriti grlo. Ili da fabrička kutija filera za vazduh leti napolje i staviš okrugli.

Promenio član astmario
  • Hvala 1

Ja sam na fabričkom grlu za 50icu, kupio kod nas drugo na oko slično, nije istih dimenzija, nije mogao filter za vazduh da legne na svoje mesto sa njime, nisam tada imao vremena da jurim onaj okrugli, pečurku što kaže krokodilko pa je ovo ostavljeno.
Tako da tu moraš tačno izmeriti postojeće što se tiče visine i svega, uračunati drugi karburator pa onda juriti grlo. Ili da fabrička kutija filera za vazduh leti napolje i staviš okrugli.
За 50 је дуже јер је глава тања. За 110 је краче јер је глава масивнија(то је за димензије споља).

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

За 125 је мало закривљено према назад јер је 125 за 6 мм дужи у ходу од 110. Исто и 110 од 50ке.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja