Donspiridon 7 Napisano Maj 26 U prolazu, 78 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na čestitkama,ispostovacu razradu pazicu bar dok sve nelegne kako treba za kasnije pa kako bude... I mene onako svrbi koliko je kubiga realno i jedino sto znam da nije 50cc Video sam ima crveni cdi 5pina i pored konektora izlaze 2 zice koje kad se spoje daju blokadu na obrtaje koje sam naravno odvojio tako da je sad bez blokade. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3130 Napisano Maj 26 Ne silazi, 5206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na čestitkama,ispostovacu razradu pazicu bar dok sve nelegne kako treba za kasnije pa kako bude... I mene onako svrbi koliko je kubiga realno i jedino sto znam da nije 50cc Video sam ima crveni cdi 5pina i pored konektora izlaze 2 zice koje kad se spoje daju blokadu na obrtaje koje sam naravno odvojio tako da je sad bez blokade.На колико треба да мењаш прво уље?Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 64 Napisano Maj 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Bokam said: Cestitke na novom motorinu i da te lepo sluzi! Ja cu nadam se danas sutra da namontiram karburator i onda izmerim precnik usisne lule. Akumulator posle nedelju dana ne paljenja je mrtav moram i to da dopunim pa cu videti ipak je iz 2020.... Plastike se skidaju napred na one bicne srafice? A onaj deo ka nazad sam video kao zabice neke i jel moram i paktreger da skinem? Karburatoru možeš prići i bez skidanja plastika. Ako ih skidaš, vodi računa da i napred na masci imaš štaf, takođe da ispod bočnih šrafova imaš dva limčića u L profilu koji vezuju masku za šasiju pa da ih ne pogubiš, i obeleženi su L,R ako se sećam. Za akumulator bukvlano jedan štaf i skida se bočna maskica, sve ostalo je na žabice, ispod maske je providno crevo, osigurač na plastici koju drže dva šrafa i to lagano ide napolje, ne treba ti 5min da skineš akumulator. Mada još jednostavnije upali na kurbu, provozaj malo. 7 hours ago, Donspiridon said: Hvala na čestitkama,ispostovacu razradu pazicu bar dok sve nelegne kako treba za kasnije pa kako bude... I mene onako svrbi koliko je kubiga realno i jedino sto znam da nije 50cc Video sam ima crveni cdi 5pina i pored konektora izlaze 2 zice koje kad se spoje daju blokadu na obrtaje koje sam naravno odvojio tako da je sad bez blokade. Super izvedeno, spojiš žice i prolaziš tehnički, razdvojiš i imaš snagu, dopada mi se! Motor inače super izgleda, danas baš videh na banovom brdu jedan, dopada mi se paktreger između nogu, plus sedište deluje šire i ravnije od Kimka. Retrovizori su pljunuti oni sa ali expressa koje sam stavio na kimka. https://vi.aliexpress.com/item/1005005776887530.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.686718024pQHxD&gatewayAdapt=glo2vnm Promenio Maj 26 član astmario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 64 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Donspiridon said: Hvala na čestitkama,ispostovacu razradu pazicu bar dok sve nelegne kako treba za kasnije pa kako bude... I mene onako svrbi koliko je kubiga realno i jedino sto znam da nije 50cc Video sam ima crveni cdi 5pina i pored konektora izlaze 2 zice koje kad se spoje daju blokadu na obrtaje koje sam naravno odvojio tako da je sad bez blokade. Super izvedeno, spojiš žice i prolaziš tehnički, razdvojiš i imaš snagu, dopada mi se! Motor inače super izgleda, danas baš videh na banovom brdu jedan, dopada mi se paktreger između nogu, plus sedište deluje šire i ravnije od Kimka. Retrovizori su pljunuti oni sa ali expressa koje sam stavio na kimka. https://vi.aliexpress.com/item/1005005776887530.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.686718024pQHxD&gatewayAdapt=glo2vnm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Round 1 ja ga rasklopio aku je prazan bio ali kad provozam pali posle. Dolio sam destilovane do mere u 3 celije je falilo i stavio na punjac pa cemo videti. Da da napatio sam se malko jer imam i kofer i dok nisam nasao sakrivene plasticne zabice. Malo se napatio sa crnom plastikom al uspeo, da vidim da su limici obelezeni sve sam poredjao kako je bilo. Bombina je sa jednom zicom, cdi sa 5 al ja ne videh kao sto kolega rece zice za raskacivanje. Karb sutra menjam ali na luli na cilindru ima onaj kao slepi sraf pa ako je i lula malog promera bice veselo, karb je 16ka. Slike ne da server da okacim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 7 Napisano Maj 26 U prolazu, 78 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Krokodilo je napisao: На колико треба да мењаш прво уље? Sent from my SM-G998B using Tapatalk Kako kazu prvi servis na 200km pa na 1000km posto sam u startu odbio garaciju rasmisljam koje ulje ali ima vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Smanjih nekako slike. Sad cu ocistiti i filter vazduha pa se mislim da li sad vecem karvuratoru treba i vise vaduha ili ne? Krokodilko koliko kosta taj auspuh sto valja i da li moze da se nabavi u MK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3130 Napisano Maj 26 Ne silazi, 5206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smanjih nekako slike. Sad cu ocistiti i filter vazduha pa se mislim da li sad vecem karvuratoru treba i vise vaduha ili ne? Krokodilko koliko kosta taj auspuh sto valja i da li moze da se nabavi u MK? Мпј је из Турске, и имам једног са Алија. Овај други лишава могучност за сувозача. А Турски изгледа као стандардни али звук му је опасан и мотор мења карактер. У Турску са ногарима за сувозача 50€. А овај други са шипингом негде око 200€.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da vijam iz Turske onda nekako negde, jel ima kod mene smisla stavljati i cdi sa Alija ili samo bombinu? Promenio Maj 26 član Bokam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3130 Napisano Maj 26 Ne silazi, 5206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako kazu prvi servis na 200km pa na 1000km posto sam u startu odbio garaciju rasmisljam koje ulje ali ima vremena... Прва промена на 500, и на сваких 1500. То 200 - 300 прва промена је безобразлук. Препорука да промениш кочиону течност у DOT 5.1 и то одмах. Уље Маннол ако имаш могучност 10 - 40. У принципу свако уље паше ако прештелујеш квачило на онај шраф на декло код курбле. Ако тераш исто уље, штелка је трајна, ако мењаш мораш да корегираш.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3130 Napisano Maj 26 Ne silazi, 5206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da vijam iz Turske onda nekako negde, jel ima kod mene smisla stavljati i cdi sa Alija ili samo bombinu?Све има смисла и побољшава перформансе, а игра је веома јефтина. Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3130 Napisano Maj 26 Ne silazi, 5206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сада спремам комбинацију са клипњачом од 125/150. Болцна доле је шира и ако се одради у екцентар, добијам још 4мм хода. Клип од Јамахе YZR 125 F/R је 2мм крачи од оригинала, има га и у 56мм варијанту. Са овом комбинацијом сам 160 кубика, а то је веч озбиљна кубикажа. Ова клипњача је и 14 у горњу песницу за разлике од оригинала која је 13.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ufff to nemogu ni da zamislim, nije lose okaciti neki snimak na YT radova i voznje sa tim setapom. Gledao sam tajlandjane sa onim 140-kama 4v i direktno ubrizgavanje, ono je bolest 50 konja i idu 200km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 7 Napisano Maj 26 U prolazu, 78 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krokodilo je napisao: Прва промена на 500, и на сваких 1500. То 200 - 300 прва промена је безобразлук. Препорука да промениш кочиону течност у DOT 5.1 и то одмах. Уље Маннол ако имаш могучност 10 - 40. У принципу свако уље паше ако прештелујеш квачило на онај шраф на декло код курбле. Ако тераш исто уље, штелка је трајна, ако мењаш мораш да корегираш. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Hvala na informaciji,kocionu tecnost obavezno menjam Za promenu ulja mislim da sipam iphone 10w40 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 392 Napisano Maj 26 Zainteresovan, 891 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Сада спремам комбинацију са клипњачом од 125/150. Болцна доле је шира и ако се одради у екцентар, добијам још 4мм хода. Клип од Јамахе YZR 125 F/R је 2мм крачи од оригинала, има га и у 56мм варијанту. Са овом комбинацијом сам 160 кубика, а то је веч озбиљна кубикажа. Ова клипњача је и 14 у горњу песницу за разлике од оригинала која је 13.Sent from my SM-G998B using TapatalkDa li radilicu drže klizni (biksne) ili kotrljajući (kuglični) ležajevi?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3130 Napisano Maj 27 Ne silazi, 5206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li radilicu drže klizni (biksne) ili kotrljajući (kuglični) ležajevi?Послато са M2007J3SG помоћу ТапатокаКугличасти 6205. А ту може да иде и NJ варијанта ваљчастих лежајева исте димензије.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Karburator sam stavio, lula je 20mm ako sam dobro izmerio. Sraf je osetljiv za stelovanje ide max jedan krug za razliku od orig karburatora, ima vise snage ali nisam se preterano vozao jer duva i kasno je. CDI sam izmestio tu kod akumulatora kako bi ga lakse zamenuo sledeci put i da ne rasklapam ceo motor opet. Svakako cu poruciti bombinu, cdi i grlo sa alija pa kad stigne cu da namestim. Ako moze link do tog auspuha da okaci Krokodilko da vidimo kojim putem ga nabaviti..... Promenio Maj 27 član Bokam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3130 Napisano Maj 27 Ne silazi, 5206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Karburator sam stavio, lula je 20mm ako sam dobro izmerio. Sraf je osetljiv za stelovanje ide max jedan krug za razliku od orig karburatora, ima vise snage ali nisam se preterano vozao jer duva i kasno je. CDI sam izmestio tu kod akumulatora kako bi ga lakse zamenuo sledeci put i da ne rasklapam ceo motor opet. Svakako cu poruciti bombinu, cdi i grlo sa alija pa kad stigne cu da namestim. Ako moze link do tog auspuha da okaci Krokodilko da vidimo kojim putem ga nabaviti.....https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.kubilaydoganmotor.com/&ved=2ahUKEwiNlozDnsSNAxV_RvEDHc0vILsQFnoECCkQAQ&sqi=2&usg=AOvVaw3-LNWt_TnCUmh0-pPo3f9mSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3130 Napisano Maj 27 Ne silazi, 5206 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.kubilaydoganmotor.com/&ved=2ahUKEwiNlozDnsSNAxV_RvEDHc0vILsQFnoECCkQAQ&sqi=2&usg=AOvVaw3-LNWt_TnCUmh0-pPo3f9mSent from my SM-G998B using TapatalkПрочачкај страну, преведи на Енглески, уџи у CUP и има делова много. Проблем је што ови раде у оквиру Турске, нема могучности за спољашњу сарадњу. Осим неки шофер аутобуса или неки Турак који има родбину тамо па да му пошаљуНа прву страну под CUP, на дну десно је мој ауспух. На слици је неугледан али опасно делује на моторич, хром је солидан а и израда.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala! Kum je isao bar 2x mesecno kamionom dok je vozio sleper sad cisternu preuzeo pa ne ide ali cemo se raspitati. Imam u planu i Grcku u Junu pa mozda i odande uzmem ako ne isceprkam nesto dotle. Jel vi vozite s aku brzinu do kraja i saltate ili do pola gasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3130 Napisano Maj 27 Ne silazi, 5206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala! Kum je isao bar 2x mesecno kamionom dok je vozio sleper sad cisternu preuzeo pa ne ide ali cemo se raspitati. Imam u planu i Grcku u Junu pa mozda i odande uzmem ako ne isceprkam nesto dotle. Jel vi vozite s aku brzinu do kraja i saltate ili do pola gasa?Ја му дајем најбоље, али му узимам душу. Обично га не штедим али тачно знам колико. Није фора да се понашам као да је R1, ево до сада никакав вечи квар. Једном ми рикнуо CDI и лани летос дихтунг главе(али претеро сам тотално на 39 степени). Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam probao prva 20, druga 40 treca 70 al cetvrta ne nosi nesto, prenos je 14/36 danas sam proverio. Porucio sam bombinu i cdi sa Alija a grlo i mozda zadnji lancanik kod nas. Sta predlazete za prenos? Zivim u ravnici pa mi nije nesto preterano bitna velika snaga u manjim prenosima nemam uzbrdice, ali niti cu ici na duze ture da bi se vrteo na leru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3130 Napisano Maj 28 Ne silazi, 5206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam probao prva 20, druga 40 treca 70 al cetvrta ne nosi nesto, prenos je 14/36 danas sam proverio. Porucio sam bombinu i cdi sa Alija a grlo i mozda zadnji lancanik kod nas. Sta predlazete za prenos? Zivim u ravnici pa mi nije nesto preterano bitna velika snaga u manjim prenosima nemam uzbrdice, ali niti cu ici na duze ture da bi se vrteo na leru.14 - 38 или 12 - 36, а то што кажеш за пренос нешто си промашио или га пазиш превише. Треча може и 90 ако га заврнеш мало "у црвено", а четврта испод 100 се не признаје. 105 до 110 би требало да буде максимум. Да буде јасно, како га навикнеш, тако че да иде.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Kratko je kod mene pa cemo polako, sto kazes volim da dam maksimum masini ali i da se vrati. Naravno ne ocekujem performanse 500cm znam sta sam kupio, nego cisto po pisanjima i razmeni misljenja vidim da je nesto drugacije. Sredicemo mi to samo lagano. Slepi sraf onaj da zavarim maticu i skinem ili ima laksi nacin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3130 Napisano Maj 29 Ne silazi, 5206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kratko je kod mene pa cemo polako, sto kazes volim da dam maksimum masini ali i da se vrati. Naravno ne ocekujem performanse 500cm znam sta sam kupio, nego cisto po pisanjima i razmeni misljenja vidim da je nesto drugacije. Sredicemo mi to samo lagano. Slepi sraf onaj da zavarim maticu i skinem ili ima laksi nacin? Који слепи штаф?Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...