Jump to content

Moto Zajednica

Ovi Big CC nisu normalni - Hayabusa Turbo od preko 700 konja

Recommended Posts

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Da nije malo izduvana da bi bolje "hvatala"?

Ne vidim da nešto povlači, pa rekoh da nije ona fora kao kad na kolima malo ispustiš gume zimi kako bi bolje išle po snegu. Dobro, ovde nema snega, ali rekoh možda neki sličan fazon.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

sobzirom na to kako izglda deformacija gume ja mislim da je od ubrzanja,,,pa se guma deformise od previse snage koja se isporucuje na podlogu

• Zainteresovan, 564 postova

Mora da je slicno kao sa drag automobilima, naime, kada se doda gas, ogromna snaga se prenosi na zadnji tocak ,pa se guma u trenutku smanjuje...sto se tice boljeg "gripa", pre trke drag motora, zadnja guma se zagreje i istopi malo, tako sto se radi paljenje gume u vodi...tako se dobije lepljiva guma koja prenosi svu snagu na stazu...ako sam negde pogresio ispravite me...

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

prekucano iz novog broja  ''motomagazina''

Svi smo bili zaprepasceni kada smo prvi put videliB-KING u svom koncept idanju monstruoznim agregatom i turbo punjacem.Od ove ideje se u seriskoj proizvodnji odustalo  i kao takavzavidne rezultateu prodaji sirom sveta.Ali firmi Big CC,koja se bavi tuningom agregata i komponenti,vise se svidelo prvobitno izdanje,pa je zatonedavno prectavila svoju verziju ovog modela.Na na izvorni agregat B-Kinga montiran je turbo punjac koji pomocu 6bari pritiska izvlaci od 250 do 260 ks,a ukoliko zelite vise,montiranjem veci injektora ovaj B-King moze da isporuci citavih 450ks.Ako posedujete nekih 4000 funti u dzepu i dobro zivotno osiguranje,raspitajte se o ovom motociklu u firmi Big CC

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja