Maki 288 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan cuh se danas sa Frenkijem, kaze juce i danas je palio motor, radi kao Doxa, ali nakon toga pobrljavi i pocne da menja obrtaje. Kaze da su dolazili neki tipovi i raspitivali se za njega da ga kupe u takvom stanju...po istoj ceni koju sam ja platio Al je meni tu nesto sumljivoooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan LM, sad me ivan naterao da se jos malo upustim u problematiku. STPS sluzi za slanje podataka o polozaju drugih leptirastih tela koje regulise racunar. (ustvari prvih, jer gledajuci odozgo prvo nailazis na njih, pa na leptire koje ti regulises.) E, sad, ako se pri dodavanju kontakta leptirasta tela skroz otovre (posmatraj izmedju tanka i rama, videces da li step motorcic okrece) onda je STPS ispravan, i mozda ga samo treba doterati. Ovo je jos laksi posao: SKINI SERVICE MANUAL! Za GSX-R mogu ti i ja dati ako hoces. Nemam vremena da sad iscitavam (ima 500 strana) ali je pisan i za najvece laike i imas poglavlje IDLE i FAST IDLE adjustment! Direktno su povezani sa polozajem TPS senzora, treba ti sat vremena dobre volje, multimer, imbus kljuc i garant ces resiti problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan E, jos jedno (glupo) pitanje. Kad krene da blesavi, a ti mu rukom das konstantan gas od npr 2000rpm, jel radi normalno ili trokira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ma pod gasom radi prfektno, samo kada pustim hoce da zabrljavi i poveca obrtaje pa onda polako spusta ili se ugasi kao da mu je nizak ler gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno glupo pitanje: Zar nisi pokusao da mu jednostavno podesis ler? Kod Suzukija se to radi pomocu dva srafica, jedan je za ler pod saugom, a drugi za ler kad je vruc. Ako hoces, slikacu ti kako izgledaju i gde se nalaze, pa probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kod Joce od petka, danas ce da pocne da ga radi pa ce me zvati da mi kaze u cemu je problem. Javljam vam sta je bilo u pitanju. Hvala na komentarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...