Jump to content

Moto Zajednica

Cepovi za usi - predlozi, iskustva

Recommended Posts

• Zainteresovan, 406 postova
  • Motocikl: Apn 6

@Jovan Risticnajskuplja varijanta Ali Po mom misljenju najbolja posto prigusuje nezeljene zvukove Ali se cuju zvukovi iz okoline NPR.zvuk sirene itd.Nisu cepici za jednokratnu upotrebu vec uz pravilno odrzavanje se mogu koristiti godinama.

https://alfa-srbija.rs/čepići-za-uši/čepići-za-vožnju.html

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5207 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
Pre 8 sati, Bobni je napisao:

@Jovan Risticnajskuplja varijanta Ali Po mom misljenju najbolja posto prigusuje nezeljene zvukove Ali se cuju zvukovi iz okoline NPR.zvuk sirene itd.Nisu cepici za jednokratnu upotrebu vec uz pravilno odrzavanje se mogu koristiti godinama.

Ovo možda deluje i kao najbolje rešenje jer koliko vidim prave prema obliku uha. Jeste da košta više, ali cenim da valja

• Drug član, 2943 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
Pre 10 sati, Bobni je napisao:

Kako računaju dlake u ušima zna li se??? Mislim da li je cena veća ili manja :lol3:

Šalu na stranu...fina stvarčica ali prilično skupa za naše potrebe. Ja imam gotovo svaku vrstu čepića koji se mogu naći kod nas...definitivno Alpinine ili na tu temu su cenovno prihvatljive i rade posao potpuno isto kao gore opisano. Veći je problem bol ušne školjke pri dužim vožnjama sa čepićima...tj neadekvatna veličina i oblik kacige koji je veoma zastupljen kod nas. Sad neko iskešira 100e za ovo i krene bol...sledeći komentar je da je proizvod sr..nje a realno neznanje je u pitanju tj. pomodarstvo u ''lepoti i ceni kacige''.

Za takav proizvod se treba malo edukovati, napraviti istraživanje i naučiti nešto o tome pa tek onda uložiti u taj proizvod. Ovako mislim da su bačene pare...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 406 postova
  • Motocikl: Apn 6

@mickAlpinine Sam prosli put kupio u Bugarskoj za neke clanove,cini mi se da su bile oko 10,15 evra.Ne znam kakve su kada se koriste.

Ove pravljene po Meri koristim preko 10 godina I nisam nikada osetio nikakvu bol ili pritisak,jesu najskuplje Ali su I najbolje.

• Podržavam 1

• Drug član, 2943 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Ne kažem da su loše, naprotiv da mi je razlika uloženo/dobijeno kako treba i ja bih to uzeo ali pored tih Alpininih i sličnih (pečurkice) baš treba nešto da se debelo desi da uložim u skuplje čepiće za uši. 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja